Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Keittiövalmistajat

puustelli

Suomen johtava keittiövalmistaja on Puustelli Group Oy.  Puustellin ALL Inclusive -palvelukonseptista löytyy jokaiselle asiakkaalle sopiva vaihtoehto. Lue lisää Puustelista täältä.

 

petralogo

Petra-keittiömallisto on perinteitä kunnioittava, raikas, kotoisa ja viihtyisä. Petra on ylivoimaisesti Suomen ostetuin keittiömerkki, joka on maan merkittävämpien rakennusliikkeiden suosima ja kuluttajakaupassa päämyyntikanavaksi on valittu maan vahvin sisustajan, remontoijan ja rakentajan rautakauppa K-Rauta.

Lue lisää Petra Keittiöistä täältä.

 

alacartelogo

A la Carte-keittiöt on Suomen suurimman keittiökalustevalmistajan Novart Oy:n kansainväliseen ilmeen ja laatutason omaava keittiöbrändi. A la Carten suunnittelutiimi ottaa vaikutteita kansainvälisistä sisustustapahtumista tarjotakseen ratkaisuja, jotka soveltuvat suomalaiseen elämänmenoon ja makumieltymyksiin.

Lue lisää A la Carte-keittiöistä täältä.

 

 domus-logo

Domus-tuote on yli 60-vuotisesta kokemuksesta ja rohkeasta uuden luomisesta syntyvän tuotekehityksen tulos. Rakentajien mielestä Domus on luotettava valmistaja, jolla on laadukkaita tuotteita, hyvännäköiset kaapit ja mallisto.

Lue lisää Domuksesta täältä.

 

ideal keittiot logo

Ideal-keittiöit kuuluu 25 myymälän verkostollaan Suomen suurimpien keittiötoimittajien joukkoon.

Lue lisää Ideal-Keittiöistä täältä.

 

Muita keittiövalmistajia

Logoa klikkaamalla pääset yrityksen kotisivujen keittiöosioon. 

 

ikealogo

kalustetukkulogo

topilogo

Image Map