Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Schiedel: Takkatunnelmaa olohuoneeseen ja terassille

Schiedel Savuhormistot Oy:

Schiedel Heat & Glo- takkapaketit sekä KingFire -terassitakat tuovat takkatulen lämpöä ja tunnelmaa niin sisälle kuin ulos.

Kuva yllä: Schiedel Heat & Glo on takka ja piippu samassa paketissa. Kuvassa Radius 300.


Schiedel Heat & Glo-takkapakettiin kuuluu yhteensopivaksi räätälöity elegantti takka sekä omalla tuloilmakanavalla varustettu, sileä, pannaton teräshormi. Turvallinen ja energiatehokas yhdistelmä istuu monenlaiseen sisutukseen ja ympäristöön.

CURVE- ja RADIUS -takat ovat muotoilultaan elegantteja ja viimeisteltyjä. Suurten lasiluukkujen ansiosta elävästä tulesta voi nauttia täysipainoisesti – CURVE 300 -mallissa myös sivuikkunoiden kautta.

Schiedel Heat & Glo -takat sopivat säädettävän 3-8 kW:n lämmitystehon ansiosta myös erittäin energiatehokkaisiin uudisrakennuksiin, joissa lämmitystarve on vähäinen.

Edistyksellistä polttotekniikkaa

Edistyksellisen puhtaaseen palamiseen suunnitellun polttotekniikkansa ansiosta Schiedel Heat & Glo- takat ovat ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämmitystapa. Molemmat takkamallit on varustettu suljetulla tuloilmajärjestelmällä. Takka ottaa siis paloilman ulkoa integroidusti Permeter Smooth Air -teräshormin tuloilmakanavan kautta eikä käytä huonetilan kertaalleen lämmitettyä ilmaa paloilmana.

Tyylikäs sileä CE-merkitty Permeter Air on täysin pannaton. Hormikoko on Ø 150 mmja värit musta sekä harmaa. CE-merkityn Permeter Airin sisäputki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eristeenä käytetään keraamista kuitua, joka ei sintraannu kovissakaan lämpötiloissa. Permeter Smooth Air on testattu lämpötilaluokkaan T450.

 

Täydellinen terassitakka

Schiedel KingFire -terassitakka on erinomainen valinta paitsi terassille myös pihalle ja pihakeittiöön. Tulisijapaketissa on mukana kaikki tarvittava.

Tyylikäs ulkokäyttöön tarkoitettu Schiedel KingFire Terassitakka pidentää terassin ja pihakeittiön käyttöaikaa kummastakin päästä kesää. Terassitakassa on mukava loimuttaa lohta, grillata makkaraa tai nautiskella pimenevästä illasta vaahtokarkkeja paistellen pitkälle syksyyn.

Kuva yllä: Ulkokäyttöön tarkoitettu Schiedel KingFire Terassitakka pidentää terassin ja pihakeittiön käyttöaikaa pitkälle syksyyn.

 

Kestävästä ja pitkäikäisestä laavakivestä valmistettuja, CE-merkittyjä KingFire -terassitakkoja on kahta mallia, KingFire M ja Kingfire XL.

Terassitakat toimitetaan valmiina paketteina. Paketeissa ovat kaikki tarvittavat osat: takan elementit, tulitiilet, tarvittavat kiinnitys- ja pinnoituslaastit sekä islantilaisesta laavakivestä valmistettava Schiedel Isokern-valmispiippu tarvikkeineen.

Schiedel KingFire -terassitakka on helppo pystyttää myös itse mille tahansa suoralle, tukevalle ja palamattomalle alustalle. Takkapaketissa on mukana yksityiskohtaiset asennusohjeet.

Schiedelin valtuuttaman asennuspalvelu hoitaa haluttaessa pystytyksen nopeasti ja ammattitaidolla.

 

Lisätietoja

Schiedel Savuhormistot Oy

www.schiedel.fi 

 

 schiedelpienilogo

Yhteystiedot

Schiedel Savuhormistot Oy

www.schiedel.fi

Puh. 09 856 46 300

www.valmispiippu.com

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot