Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Ekovilla

Ekovilla-eristeet valmistaa suomalaisessa omistuksessa oleva vakavarainen Ekovilla Oy, joka on yli 30-vuotias  Kouvolassa toimiva pk-yritys. Ekovilla on orgaanisten lämmöneristeiden markkinajohtaja Suomessa ja eristeet ovat omakotirakentajien keskuudessa tuotekuvaltaan tunnetuimmat. Yhtiöllä on tuotantolaitokset myös Kiimingissä ja Ylistarossa ja se on keskittynyt puukuitueristeiden valmistukseen. Ekovilla työllistää noin 140 henkilöä tuotannossa, myynnissä, hallinnossa ja asennuspalveluverkostossa.

ekovilla levy2

 

Tuotteet ja palvelut

Ekovilla -puhalluseriste on keräyspaperista valmistettava puhallettava ja ruiskutettava lämmöneriste, jolla on eristetty suomalaisia koteja jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Ekovillalla on ekotehokkaan eristeen hyvät ominaisuudet; se valmistetaan pääosin kierrätetystä puukuidusta jonka valmistusprosessin kuluttama energia ei ole suuri, sitoo puussa olevan hiilen koko elinkaarensa ajaksi ja eristeenä säästää energiaa.

  • Puukuitu eriste uusiutuvasta luonnonvarasta
  • Hyvä lämmöneristämiskyky
  • Hyvät rakenteelliset palo-ominaisuudet
  • Hengittävä ja turvallinen
  • Sitoo hiiltä, pienentää hiilijalanjälkeä
  • Uudisrakentamiseen ja saneeraukseen

Ekovilla-puhalluseristeet soveltuvat kaikkeen puurakentamiseen ja sopivat mainiosti käytettäväksi samoissa kohteissa Ekovillalevyn kanssa.

 

ekovilla puhallusvilla asentaminen

Ekovilla puhalluseriste tarttuu hyvin seiniin ja on nopea asentaa. Ammattilaiset pitävät huolen, että lopputulos tasoitetaan siistiksi.

 

ekovilla levy

Ekovilla -levyeristeellä on samat haluttu ominaisuudet kuin puhallettavassa ja ruiskutettavassa Ekovilla-eristeessä. Ekovillalevy on miellyttävän tuntuinen eristelevy, jota on mukava käsitellä vaikka paljain käsin. Tiivis

kuiturakenne pitää ilman sisällään ja takaa hyvän lämmöneristävyyden. Eristeen jämäkkyys pitää kulmat ryhdikkäinä, jolloin eriste täyttää sille varatun tilan kulmia myöten. Rakennustarvikeliikkeistä saat Ekovillan leikkaamiseen teroittimella varustetun villaveitsen(Fiskars), jolla jämäkän eristeen työstäminen sujuu.

Ekovillalevy lisää kaivatusti hengittävän eristeen käyttömahdollisuuksia uudisrakentamisessa ja saneerauskohteissa.

 

Ekovillan ilmatiiviystuotteet

Ekovilla -ilmatiiviystuotteilla varmistetaan talon tiiveys ja sitä kautta parempi energiatehokkuus. Ilmatiiveystuotteisiin kuuluu Ekovilla X5 ilmansulkupaperi, minkä tarkoituksena on varmistaa rakenteen ilmanpitävyys ja samalla mahdollistaa turvallinen, molempiin suuntiin kuivuva, hengittävä rakenne. Ilmansulku suositellaan teipattavan erityisellä Eko-ilmansulkuteipillä.

Höyryn-/ilmansuvun läpivienteihin Ekovillalla on tarjota Visux-putki, joka on tarkoitettu erityisesti ilmanvaihdon, keskusimurin ja sähköputkien läpivientien tiivistämiseen. Tässä läpivientielementissä on itseliimautuva laippaosa, jonka avulla onnistuu suuremmatkin lävistysreiät ja viillot. Visux-putkiläpiviennin asennus on nopeaa ja vaivatonta. Takan piippua varten löytyy lisäksi erityinen Visux -hormiläpivienti, joka muotoutuu hyvin myös rappausta vasten. Lue lisää ilmatiiviystuotteista Ekovillan sivuilta >>>

Lisää ohjeita ilmatiiviin talon rakentamiseen löytyy myös Ekovillan rakenneoppaasta >>>

ekovilla asentaja

Ekovilla-palveluverkosto kattaa koko maan. Yritys huolehtii 24 asennuspalvelusyrityksen sekä yli 300 rakennustarvikeliike-kumppanin voimin eristeiden jakelusta ja asentamisesta. Eristeet sisältyvät myös useimpien talotoimittajien toimitussisältöön.

 

Yhteystiedot

Ekovilla Oy

www.ekovilla.com

Voit ottaa yhteyttä Ekovillan vaihteeseen: 05 750 7500

Täydellisen listan jälleenmyyjistä löydät Ekovillan kotisivuilta tämän linkin kautta.

 

Lue lisää Ekovillan Yriys Esittää -artikkeleista:

Yläpohjan lisäeristys Ekovillalla

 

 

ekovilla logo

 

Yhteystiedot

Ekovilla Oy

www.ekovilla.com

Voit ottaa yhteyttä Ekovillan vaihteeseen:

05 750 7500

Ekovilla -jälleenmyyjät löydät täältä >>>

 

 

Ekov Suomi rakentaa 200x400banneri

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot