Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Rakentajat perustelevat - 10 syytä ostaa Sievitalo

Sievitalo on muuttovalmiiden omakotitalojen rakentaja ja viime vuosien kovimpia nousijoita talovalmistajien joukossa. Merkkiin tutustuneet rakentajat arvostelevat sen erityisen korkealle muihin valmistalomerkkeihin nähden mm. laadun, ulkonäön ja edullisen hinnan perusteella. Tähän artikkeliin kokosimme 10 rakentajien kertomaa tärkeintä syytä ostaa Sievitalo ja pyysimme merkin edustajaa arvioimaan eri kohtien sisältöä.

sievitalot 0231

 sievitalo valintaperusteet

Sievitalon 10 tärkeintä valintaperustetta. Lista perustuu Rakennustutkimus RTS Oy:n rakentajatutkimuksiin (2013 ja 2014).

 

1. Tilaratkaisujen sopivuus

Sievitalon talomallien suunnittelussa on painotettu pohjaratkaisujen toimivuutta. Malleista on haluttu valoisia ja avaria, mikä näkyy esimerkiksi reiluna huonekorkeutena. Talomallien suunnittelussa huomiota on kiinnitetty erityisesti pesutiloihin ja runsaisiin katettuihin terasseihin, jotka lisäävät asumisen viihtyvyyttä.

 

2. Ulkonäkö ja sopivuus ympäristöön

Sievitalon viidestä eri mallistosta löytyy malleja jotka istuvat kauniisti perinteiseen suomalaiseen maalaismaisemaan, mutta myös esimerkiksi kaupunkirakentamiseen löytyy vaihtoehtoja. Kaikki mallit ovat arkkitehtien suunnittelemia.

 sievitalot 0303

 

3. Yleinen laatutaso

Laadukkaat vakiovarusteet ja vuosien kokemus rakentamisesta ovat Sievitalon hyvän hinta-laatu-suhteen perustana. Sievitalon yhteistyökumppaneina ja materiaalintoimittajina on alan parhaita yrityksiä. Taloille myönnetään 10 vuoden rakennetakuu ja 2 vuoden asennustakuu.

 

4. Toimituksen täydellisyys

Selkeän yhden sopimuksen ja kokeneiden talon rakentamisen ammattilaisten ansiosta sovittu hinta ja aikataulu pitää aina. Täten tuleva muuttopäivä on asiakkaalla tiedossa jo sopimuksen tekovaiheessa.  

 sievitalot 0269

 

5. Mahdollisuus tutustua taloon

Sievitalo järjestää taloesittelyjä toteutuneisiin kohteisiinsa lähes viikottain. Tutustu Sievitalon tuleviin talonäyttelyihin täällä: http://www.sievitalo.fi/talonayttelyt

 

6. Korkea valmiusaste

Sievitalo on erikoistunut muuttovalmiiden talopakettien toimittamiseen. Lisäksi huolettomuutta kaipaavalle asiakkaalle on tarjolla asuntoja jopa täyden palvelun asunto-osakeyhtiöistä.

 sievitalot 0323

 

7. Hyvä myyjäpalvelu ja aktiivisuus

Sievitalon kokeneet taloedustajat ovat palvelualttiita ja pureutuvat monipuolisesti asiakkaan asumistarpeisiin auttaen eteenpäin hankkeen kanssa. Taloedustaja laatii tarjouksen aina asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet huomioiden.

 

8. Yksilöllinen suunnittelu

Ammattilaisten suunnittelemat mallistot muuntuvat erilaisten lisämoduulien ja sisustusvalintojen avulla erilaisiin yksilöllisiin tarpeisiin. Erityisesti sisustamisesta kiinnostuneille tarjolla on muuttovalmiin toimituksen ohella sisusta muuttovalmiiksi -toimitussisältö.

 sievitalot 0287

 

9. Myyjän ammattitaito ja asiantuntevuus

Sievitalo Oy:n organisaatiolla on vahva kokemus satojen asuntojen rakentamisesta, sekä asuinalueiden suunnittelusta ja niiden rakentamisesta. Yritys on jo muutaman vuoden ollut yksi suurimpia nousijoita valmistalomarkkinoilla.

 

10. Hyvä mallivalikoima

Sievitalolla on viisi laajaa mallistoa. Trendi-malliston ja Perinne-malliston pohjaratkaisut ovat samanlaisia, mutta rakennustyyli puhuttelee eri asiakkaita. Kaupunkimallisto on suunniteltu erityisesti kaupunkirakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden. Ecohelmi-mallistossa on keskitytty tehokkaisiin ja toimiviin tilaratkaisuihin ja edullisuudestaan huolimatta ovat samaa energiatehokasta Sievitalo-laatua kuin muukin mallisto. Muuttovalmis vapaa-aikamallisto on puolestaan suunniteltu rentoon vapaa-ajan elämään, elämän parhaaseen aikaan.

sievitalot ulkokuva 

Lisätietoja

Sievitalo Oy

Myynti: 050 445 5900

myynti(at)sievitalo.fi

www.sievitalo.fi

 

Tutustu Sievitaloihin suomirakentaa.fi:ssa:

Yritys Esittely: Sievitalo

sievitalologo

 

Yhteystiedot

Sievitalo Oy
Mestarintie 6

67600 KOKKOLA
P. 050 445 5900

www.sievitalo.fi

 

 Sievitalo 200x500

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot