Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

DENin ja K-Raudan yhteistyötalomerkki Ainoakoti lanseeraa muuttovalmiit hirsikodit

Ainoakoti tuo markkinoille täysin uudenlaisen hirsitalomalliston, jossa yhdistyy kaksi jatkuvasti nousevaa trendiä: ekologiset hirsikodit ja muuttovalmis toteutus. K-Raudassa vuodesta 2012 myytyjen puurakenteisten Ainoakotien rinnalle tulevat nyt hirsiset, muuttovalmiit omakotitalot. Muuttovalmis hirsikoti on noussut erittäin kysytyksi tuotteeksi, ja uusi mallisto täydentää erinomaisesti K-Raudassa myynnissä olevaa laajaa talovalikoimaa.

Kuva: Ainoa Hirsikotimalli Priima 137

Ainoakodin muuttovalmis hirsitalomallisto on suunniteltu DENin ja K-Raudan yhteistyönä asiakastoiveita tarkasti kuunnellen. Siihen sisältyy kaksi erityyppistä mallistoa: Varma ja Priima. Selkeässä Varmassa painottuvat toimivuudesta lähtevä arjen luksus ja käytännölliset tilaratkaisut. Ylellisempi Priima tarjoaa enemmän väljyyttä ja suuremman huonekorkeuden. Spa-henkiset pesutilat ja saunaosasto täydentävät ylellisen tunnelman. Sekä Varma että Priima muovautuvat yksilöllisiksi kodeiksi.

”Uuden muuttovalmiin malliston ja ekologisen hirsimateriaalin tuominen asiakkaidemme saataville on merkittävä askel. Kyseessä on Ainoakodin historian suurin mallistouudistus sitten 2012 ja olemme erittäin ylpeitä siitä, että saamme nyt K-Raudan valikoimiin myös muuttovalmiit hirsikodit. Uskomme, että asiakkaamme löytävät perheilleen hienoja ratkaisuja ja saavat nauttia laadukkaasta asumisesta,” sanoo K-Raudan talomyynnin myyntipäällikkö Ari Koski.

 

Vastuullista ja ekologista hirttä

Ainoa-hirsikodit rakentuvat suomalaisesta kuusihirrestä. Niiden koko tuotantoketju puunkorjuusta sahaukseen ja hirrenvalmistukseen sekä kuljetuksiin hoidetaan mahdollisimman kotimaisin voimin Etelä-Pohjanmaalla Alajärven lähiympäristössä. Hirren tuotannon yhteydessä syntyvä puuaines käytetään tehtaan omaan lämmöntuotantoon tai myydään polttoaineena ulkopuolisille.

Lamellihirrestä rakennetaan hengittäviä, sisäilmaltaan ylivoimaisia koteja. Ne säilyvät painumattomina ja terveinä vuosikymmenten ajan, ja sitovat hiilidioksidia enemmän kuin mikään muu rakennustyyppi.

”Mallisto on kehitetty erittäin hyvässä yhteistyössä ja kovalla draivilla yhdessä Keskon rakentamisen ja talotekniikan toimialan asiantuntijoiden, K-Rauta-kauppiaiden, talomyyjien ja DENin kesken. Ihmisten unelma uudesta omakotitalosta kasvaa koko ajan ja erityisesti muuttovalmis hirsikoti on nyt halutumpi kuin ehkä koskaan. Tämä uusi mallisto vastaa tähän tarpeeseen täydellisesti”, sanoo Mikko Lahtinen, DENin Kodit-liiketoiminnan myynti- ja markkinointijohtaja.

Hirsikotien toimitustapa on samankaltainen kuin puurakenteisilla Ainoakodeilla: Ainoa Hirsi myydään K-Raudoissa, talon hirsirakenne tulee DENin tehtaalta Alajärveltä, ja rakentamisesta vastaa DEN. DENin yli 30-vuotinen hirsiosaaminen yhdistyy toteutuksessa vuosikymmenten kokemukseen muuttovalmiista kodeista.

 

Lisätiedot:

www.ainoakoti.fi

www.den.fi

 

 

 

 

Yhteystiedot

Etelä-Suomen toimipiste
DEN Finland Oy
Pakkalankuja 7
01510 Vantaa, Finland

Pohjois-Suomen toimipiste
DEN Finland Oy
Karhuojantie 2
90460 Oulunsalo, Finland

 

 

 

 

Yhteystiedot

www.ainoakoti.fi