Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Suomalaisen kivitalorakentamisen taidonnäyte

Lammi Kivitalon suunnittelun lähtökohtina ovat aina asukkaan mieltymykset, haaveet ja elämäntapa. Lopputuloksena syntyy yksilöllinen koti, jollaista ei ole toista.

 

Lammi Kivitalon ostajalla on vapaus haaveilla, sillä talomme suunnitellaan aina tulevien asukkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Perheen koko, elämäntapa, harrastukset ja mieltymykset määrittelevät niin tilankäyttöä kuin kodin tyyliä ja tunnelmaa. Me tiedämme, miten rakennetaan ja pidämme yhdessä kumppaniemme kanssa huolen asiakkaamme tärkeimmästä projektista.

Lammi-Kivitaloilta saat laadukkaat materiaalit, asiantuntevan myyjäpalvelun sekä suunnittelun ja rakentamisen huippuosaajat verkostomme kautta. Sinulle jää vähemmän huolia ja enemmän aikaa unelmointiin.

 

Luontaisesti tiivis ja tasalämpöinen talo

Massiivinen kiviseinä pitää talon lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden, viilentäen kesäkuumalla ja pitäen lämmön tasaisena pakkasilla. Rakennustuoteteollisuus RTT:n mukaan kivirakenteisen talon tiivistä ja massiivista runkoa hyödyntämällä voidaan säästää lämmitysenergiasta 5–10 % ja jäähdytykseen tarvittavasta energiasta jopa 50 %. Vähäinen energiankulutus säästää myös ympäristöä.

 

Turvallinen valinta nyt ja tulevaisuudessa

Kivitalo on hiljainen, sillä massiivinen rakenne eristää hyvin talon ulkopuoliset äänet. Myös kivirakenteiset väliseinät ovat ääneneristävyydeltään ylivoimaisia. Kivitalo on luontaisesti palo- ja kosteusturvallinen asuinympäristö, jossa on hyvä sisäilma. Kivitalo tarvitsee vain vähän huoltoa ja säilyttää hyvin jälleenmyyntiarvonsa.

 

Miksi valita Lammi Kivitalo?
 • Pitkäikäinen ja kestävä
 • Energiatehokas
 • Terveellinen - hyvä sisäilma
 • Huoltovapaa
 • Arvonsa säilyttävä
 • Mukava ja helppo asua ja elää
 • Turvallinen
 • Tiivis ja tasalämpöinen
 • Hiljainen, hyvin ääntä eristävä
 • Palo- ja kosteusturvallinen
 • Omannäköinen ja yksilöllinen

  

Parhaat talot syntyvät parhaista materiaaleista

 

Lammi Kivitalo rakennetaan kotimaisista tuotteista, jotka ovat muodostuneet pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena.

 

Rakennusmateriaalina Lammi Harkko

Lammi on Suomen suurin ja vanhin betoniharkkojen valmistaja, jonka tuoteinnovaatiot palvelevat tänä päivänä koko kivirakentamisen alaa. Tuotekehityksen edelläkävijänä tarjoamme Suomen parhaat rakennusharkot, kuten ensimmäisenä markkinoille tulleet valettavat lämpökivet.

Seuraamme tuotteiden laatua tarkasti aina betonin optimaalisesta koostumuksesta valmiin harkon virheettömyyteen. Timanttihiottujen harkkojen mittatarkkuus on omaa luokkaansa ja täydellisesti yhteensopivat tuotteet, kuten kulma- ja päätykappaleet, lisäävät rakentamisen vaivattomuutta entisestään.

Lammi Lämpökivi

Kaikenlaisiin ulkoseiniin soveltuva Lämpökivi on erinomainen ratkaisu aina, kun halutaan panostaa seinän lujuuteen, tiiviyteen, massiivisuuteen ja hyvään lämmöneristyskykyyn. Lammin betoniharkot ovat käytettävyydeltään ylivoimaisia, mittatarkkoja, paloturvallisia, lahoamattomia sekä sään- ja pakkasenkestäviä. Muottiharkoista on helppo rakentaa, sillä esimerkiksi erilaiset putkitukset, kaapeloinnit ja rasiat on kivien valuonteloiden ansiosta vaivatonta upottaa seinien sisään. Harkkoseinä toimii myös erinomaisena pinnoitusalustana, sekä sisä- että ulkoseinissä. Lämpökivi tunnetaan useilla eri nimillä: lämpöharkko, eristeharkko, eristekivi tai valueristeharkko.

Lammi Kuorikivi®

Lammi Kuorikiven erinomaisuus piilee sen inno­vatiivisessa ulkokuorirakenteessa. Ulkokuorena ja rappausalustana toimii 200x200 mm ruutuihin jaettu 25 mm paksu, mallisuojattu betonikuori. Kuoressa on loistava iskunkestävyys ja se on val­mis rapattavaksi heti valun jälkeen. Lämmöneristävyydeltään rakenne täyttää erinomaisesti ulkoseinien vaatimukset. Kuorikiven kantavana sisäkuorena toimii 200 mm betonikuori ja eristeenä grafiitti-EPS.

Muottiharkot ja väliseinäkivet

Muottikivestä rakennat varmat ja vahvat rakenteet eri käyttötarkoituksiin: perustuksiin, maanpaineseiniin, kantaviin ja osastoiviin seiniin, tukimuureihin ja maakellareihin.

Erittäin mittatarkka väliseinäharkko soveltuu sekä puu- että kivirakenteisten rakennusten väliseiniin. Osakivet helpottavat työstämistä ja vähentävät leikkaustarvetta. Lisäksi esim. oviaukkojen ylityksiä varten toimitetaan sinkityt aukonylitysprofiilit, mikä nopeuttaa työtä.

TASSU-valmisanturamuotti

TASSU-valmisanturamuotti on nopea, helppo ja kustannustehokas ratkaisu vahvan ja toimivan perustuksen toteuttamiseksi. Valmiiksi perusraudoitetun 5 metriä pitkän ja vain 20 kg painavan muotin avulla rakennuksen antura on mahdollista tehdä ja valaa valmiiksi päivässä.

 

Tutustu talomallistoomme tai ota yhteyttä

Haaveiletko omasta Lammi Kivitalosta? Aloita ideointi tutustumalla Talomallistoomme tai ota yhteyttä lähimpään Lammi Kivitalo -myyjään!

 

Lue lisää Suomirakentaa.fi sivustolta:

Lammi-Kivitalot

Lammin Betonin vuoden 2023 tilinpäätöstiedot julkaistu - Voitollinen tilikausi ja entistäkin vakavaraisempi yhtiö

 

 

 

Yhteystiedot

Lammi-Kivitalot

Lammin Betoni Oy

Paarmamäentie 8

16900 Lammi

P. 0207 530 400

www.lammi.fi/kivitalo/

 

TILAA LAMMI IDEAKIRJA

 

TUTUSTU LAMMI TALOMALLISTOON

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot