Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Vesikattoyritykset

 

ruukkilogo

Ruukki on Suomen suosituin teräskate. Ruukki kuuluu SSAB-konserniin, joka on metallituotteisiin erikoistunut kansainvälinen yritys. Vesikattoja Ruukki on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan.

Lue lisää Ruukista täältä.

monier_logo_rgb

Ormax-Tiilikatto on Suomen suosituin tiilikatto. Sen takana on Ormax Monier Oy. Yritys kuuluu kansainväliseen BMI Group -konserniin, joka on johtava katemateriaalien toimittaja Euroopassa.

Lue lisää Ormaxista täältä.

 icopal-logo

Icopal Oy kuuluu kansainväliseen BMI Group .konserniin, joka on Euroopan johtava kate- ja vedeneristysmateriaalien valmistaja. Icopalin laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat kate- ja vedeneristysmateriaalit sekä rakennusten suojaamiseen tarkoitetut tuotteet. Icopalin Suomen tuotantolaitos ja keskusvarasto sijaitsevat Espoon Juvanmalmilla.

Lue lisää Icopalista täältä.

 

koramic-logo-icmarket

KORAMIC-tiilikatot valmistaa Wienerberger Oy Ab, joka kuuluu itävaltalaiseen Wienerberger AG konserniin, jolla on tuotantoa 24 eri maassa.

Lue lisää KORAMICista täältä.

 

Benders on perheyhtiö, joka on valmistanut betonisia tiilikattoja kohta 50 vuotta. Benders on markkinajohtaja Ruotsissa ja se kuuluu merkittäviin toimijoihin myös Suomessa, jossa se on toiminut vuodesta 1999. Tilikattojen ohella Benders tunnetaan pihakivistään.

Lue lisää Bendersistä täältä.

 

 

 

 

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot