Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Schiedeliltä valmispiippu jokaiseen mökkiin ja saunaan

YRITYSESITTAA2Schiedel Savuhormistot Oy:

Turvallinen, varmatoiminen ja näyttävä. Valmispiippu on erinomainen ratkaisu niin mökkiin kuin saunaankin.

schiedel Vaaka opt

Schiedelin erityisesti vapaa-ajan rakentamiseen kehitettyyn Rondo Plus triplahormiin voi liittää tulisijan, kiukaan ja padan, kuten kuvan mökissä on tehty.

 

Oli kyseessä sitten todellinen kakkosasunto tai perinteinen rantamökki, vapaa-ajan kodin hormiratkaisulta vaaditaan paljon.

Rakennusvaiheessa se on oltava kevyt ja nopea pystyttää. Käytössä sen on oltava paloturvallinen ja pysyttävä hyvin puhtaana. Siinä on oltava hyvä veto, jotta puut saadaan vaivattomasti syttymään pitemmänkin tauon jälkeen. Ja kaiken muun lisäksi sen on oltava tyylikäs ja sisustukseen sopiva.

CE-merkityt Schiedelin valmispiiput ovat kaikkea tätä. Suomen johtavan valmispiippuvalmistajan Schiedel Savuhormistot Oy:n laajasta tuotevalikoimasta löytyvät parhaat valmispiiput kaikenlaisiin tulisijoihin ja jokaiseen sisustukseen.

Schidel saunanpiippu 3D 07022013 uusi kuva

Puusaunan oma valmispiippu
Schiedel Saunapiippu on pakettiratkaisu puulämmitteisiin saunoihin. Sen hormikoko on 115 mm ja sopii yleisimpiin kiukaisiin. Nokipalonkestävän Saunapiipun eristämättömään liitosputkeen on integroitu adapteri, jonka ansiosta piippu on ehdottoman höyrytiivis. Saunahormi on testattu lämpötilaluokkaan T600 ja sen suojaetäisyys palaviin materiaaleihin on läpivienneissä 90 mm. Värit ovat kirkas teräs ja musta.

3D Isokern opt

Kevyistä elementeistä koottava Isokern

Islantilaisesta hohka- eli laavakivestä valmistettava Isokern soveltuu kaikkiin tulisijoihin, joissa poltetaan puuta. Isokern on yhden elementin hohkakivihormi. Sen elementit ovat kevyitä, joten Isokern on oikea valinta myös silloin, kun hormin paino mietityttää. Isokern-piippu on suunniteltu siten, että se on todella helppo asentaa itse. Piipun hohkakivielementit ovat helppoja käsitellä ja vaivattomia työstää.

Isokern lämpenee nopeasti eikä varaa lämpöä itseensä.

 

TriplaRondo

Kolmekin tulisijaa kerralla

Erityisesti mökkikohteisiin kehitettyyn Schiedel Rondo Plus Triplaan voidaan liittää kolme tulisijaa omiin hormeihinsa.

Schiedel Rondo Plussan kevytbetoniharkkojen sisällä on mineraalivillaeriste ja pyöreä, nokipalonkestävä keraaminen putki. Rondo Plus vetää myös oltuaan pitkään käyttämättömänä, sillä sen ei tarvitse varata lämpöä itseensä voidakseen toimia hyvin. Rondo Plussaa on yksihormisena kaikkiaan viittä, tuplahormina viittätoista ja triplahormina kymmentä hormikokoa.

 

Schiedel Savuhormistot Oy 

www.schiedel.fi

 

 schiedelpienilogo

Yhteystiedot

Schiedel Savuhormistot Oy

www.schiedel.fi

Puh. 09 856 46 300

www.valmispiippu.com

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot