Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Lomakodin upeat ja turvalliset piippuratkaisut

Schiedel Savuhormistot:

Moderni, täysin sileä teräspiippu Permeter Smooth on erinomainen valinta lomakodin tulisijan hormiksi. Puulämmitteisiin saunoihin kehitetty nokipalonkestävää Schiedel Saunapiippu on puolestaan helppo pakettiratkaisu.

Kaunis täysin sileä teräspiippu on luonteva pari modernille tulisijalle. Kuvassa omalla tuloilmakanavalla varustettu Permeter Smooth Air yhdistettynä Uuniseppien varaavaan kivipintaiseen Polartakkaan.

 

Puulämmitteisiin tulisijoihin tarkoitettu CE-merkitty Permeter Smooth on kestävä ja turvallinen, huolella testattu teräspiippuratkaisu. Paloturvallisen piipun ainutlaatuinen keraaminen eriste on sintraantumaton ja piippu on testattu lämpötilaluokkaan T600.

Lomakotiin valitaan usein nopeasti lämpöä antava, kevyt tulisijaratkaisu, kuten moderni kamiina, kevyt- tai kiertoilmatakka. Niihin päältä liitettävä kevytrakenteinen teräspiippu sopii niin tyylillisesti kuin rakenteellisestikin erinomaisesti.

Permeter Smooth-teräspiippujen värivaihtoehdot ovat harjattu ruostumaton teräs, musta, harmaa ja valkoinen. Hormikoot ovat Ø 130, 150 ja 200 mm. Permeter Smooth Air on varustettu omalla tuloilmakanavalla.

 

Turvallinen Saunapiippu

Schiedel Saunapiippu on kätevä pakettiratkaisu puulämmitteisiin saunoihin. Sen hormikoko on 150 mm ja piipun ulkohalkaisija 215 mm.

Nokipalonkestävän Saunapiipun eristämättömään liitosputkeen on integroitu adapteri, joten piippu on ehdottoman hyörytiivis. Saunapiippu on testattu lämpötilaluokkaan T600 ja sen suojaetäisyys palaviin materiaaleihin on läpivienneissä 100 mm.

Schiedel-valmispiippuja myyvät rautakaupat ja tulisijavalmistajat eri puolilla Suomea.

Schiedelin verkkosivuilta löytyy hormilaskuri, jonka avulla voi laskea hinnan esimerkiksi Permeter Smooth-valmispiipulle sekä tietoja asentajista eri puolella Suomea.

 

Täydellinen terassitakka lomakotiin

Schiedel Terassitakka kruunaa lomakodin terassin tai pihakeittiön, mutta sopii luonnollisesti myös pihalle tai puutarhaankin. Schiedelin CE-merkittyjä Terassitakkoja on kahta mallia: M ja XL. Niihin liitetään islantilaisesta laavakivestä valmistettava Schiedel Isokern-valmispiippu.

 

Lisätietoja

Schiedel Savuhormistot Oy

www.schiedel.fi