Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Swegon ilmanvaihto

rts_tutkii_logo_pieni

Swegon Oy on vuonna 1980 perustettu, Kaarinassa sijaitseva yritys ja osa Latour-konsernia. Yritys on panostanut voimakkaasti ilmanvaihtojärjestelmien tekniseen kehitykseen, laatuun ja asiakaspalveluun. Sillä on merkittävä markkinaosuus asuntojen ilmanvaihdossa Swegon CASA tuotemerkillään. Myös monet talopakettimerkit ovat valinneet pakettiinsa Swegonin ilmanvaihtolaitteet. 

swegon

Tuote

Ilmanvaihtolaitteelta vaadittavat ominaisuuden vaihtelevat sekä käyttökohteen koon että käyttäjän mukaan. Normaalioloissa ilmanvaihtokoneen tulee vaihtaa rakennuksen ilmatilavuutta vastaava määrä kahden tunnin välein. Tämän lisäksi järjestelmästä tulee löytyä myös riittävästi tehoreserviä, jota tarvitaan vaikkapa sukujuhlien aikana tai suursiivouksen aiheuttaman ylimääräisen kosteuden kuivattamiseen. Swegon CASAn valikoimista löytyvät oikean kokoiset ja runsailla säätömahdollisuuksilla varustetut laitteistot sekä pieniin, keskikokoisiin, että suuriin rakennuksiin.

Swegon Casa-ilmanvaihtokoneita on saatavana pyörivä-, vastavirta- ja ristivirtakennoisina. Tehokkain lämmöntalteenotto on pyöriväkennoisissa, joiden hyötysuhde on jopa 80-85%. Vastavirtakennoissa hyötysuhde on 75-85%, ristivirtakennoissa 60-65%. Swegon Casa W80B:lle on myönnetty passiivitalosertifikaatti, joka osoittaa, että se täyttää erittäin korkealle asetetut vaatimukset ja että sen energiatehokkuus on huippuluokkaa.

swegon2

Edustajat

Swegonin tuotteita saa useilta edustajilta kautta maan, tarkka listaa löytyy yrityksen kotisivuilta: www.swegon.fi .

Rakennusalalla Swegon Oy tunnetaan luotettavana ja varmana laitetoimittajana ja Swegon CASA on ammattimaisen asuntorakentamisen johtava laitemerkki. Se on ammatilaisten valinta huoneistokohtaiseksi ilmanvaihtolaitteeksi rakennettaessa hajautettua ilmanvaihtoa erityyppisiin asuntoihin niin kerros- ja rivitaloihin, kuin luonnollisesti myös omakotitaloihin.

 

Yhteystiedot

www.swegon.fi 

 

 

logo

Yhteystiedot

Swegon

www.swegon.com/fi/

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot