Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kiintokalusteyritykset

alacartelogo

A la Carte-keittiöt on Suomen suurimman keittiökalustevalmistajan Novart Oy:n kansainväliseen ilmeen ja laatutason omaava keittiöbrändi. A la Carten suunnittelutiimi ottaa vaikutteita kansainvälisistä sisustustapahtumista tarjotakseen ratkaisuja, jotka soveltuvat suomalaiseen elämänmenoon ja makumieltymyksiin. Lue lisää A la Carte-keittiöistä täältä.

puustellilogo

Suomen johtava keittiövalmistaja on Puustelli Group Oy. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 180 milj. euroa, yritys työllistää jo yli 1500 henkilöä. Vientimaita ovat Ruotsi, Baltian maat ja Venäjä. ALL Inclusive -palvelukonseptista löytyy jokaiselle asiakkaalle sopiva vaihtoehto. Lue lisää Puustellista täältä.

 

petralogo

Petra-keittiömallisto on perinteitä kunnioittava, raikas, kotoisa ja viihtyisä. Petra on ylivoimaisesti Suomen ostetuin keittiömerkki, joka on maan merkittävämpien rakennusliikkeiden suosima ja kuluttajakaupassa päämyyntikanavaksi on valittu maan vahvin sisustajan, remontoijan ja rakentajan rautakauppa K-Rauta. Lue lisää Petra Keittiöistä täältä.

 

ideal keittiot logo 

Ideal-keittiöit kuuluu 25 myymälän verkostollaan Suomen suurimpien keittiötoimittajien joukkoon.

Lue lisää Ideal-Keittiöistä täältä.

 

Muita keittiövalmistajia

Logoa klikkaamalla pääset yrityksen kotisivujen keittiöosioon.

domus-logo

ikealogo

kalustetukkulogo

topilogo

 

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>