Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Suomalaisten Keittiöiden Kansallinen Suurnäyttely 29.–30.3.

Suomen neljä suurinta keittiövalmistajaa (Puustelli, Novart, Domus Yhtiöt ja Topi-Kalustaja) kampanjoivat yhdessä kotimaisten keittiöiden puolesta.

 

Miljoona kotimaista keittiötä

Suomalaisten Keittiöiden Kansallista Suurnäyttelyä vietetään 29.–30.3. Kampanjan pääteemana on tarjota suomalainen keittiö suomalaiselle. Kampanjan takana ovat Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n jäsenyritykset (Domus Yhtiöt Oy, Novart Oy, Puustelli Group Oy ja Topi-Kalustaja Oy).

Neljä suurinta keittiövalmistajaa ovat tuottaneet yhteensä miljoona keittiötä tarjoten tuhansille työpaikan. Vuodessa 40 000 perhettä luottaa kotimaiseen keittiöön. Yritysten pitkä historia on tarjonnut vuosikymmenten kokemuksen ja rautaisen ammattitaidon, tämä halutaan säilyttää Suomessa.

 

Yhteistyöllä kotimaisuus nousuun

Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n jäsenyritykset ovat yhdistäneet voimansa kotimaisen keittiön ja työn puolesta. Tällainen yhteistyö ei todellakaan ole tavallista! Huoli työpaikkojen ja osaamisen säilymisestä Suomessa on saanut yritykset puhaltamaan yhteen hiileen.

– Kotimainen keittiö on ekologinen valinta. Sillä on pitkä käyttöikä hyvän laadun ja designin ansiosta ja se on valmistettu lähellä käyttäen lähimateriaaleja, summaa Peter Puhlin Domukselta.

Lähellä asiakasta tuotettu tuote työllistää kotimaassa. Oy Suomi Ab tarvitsee jokaisen työpaikan säilyäkseen kilpailukykyisenä.

– Liian usein tulee itsekin verrattua vain tuotteiden hintaa. Suosimalla kotimaista hyvä kiertää takaisin asuinympäristöön. Tuotteiden alkuperällä on merkitystä. Kampanja korostaa hienosti kotimaisen työn merkitystä, arvioi Anne Raikko Rakennustuoteteollisuus RTT ry:stä.

 

Lisätietoja

Anne Raikko
tekninen asiantuntija
Rakennustuoteteollisuus RTT ry
anne.raikko(at)rakennusteollisuus.fi
puh. 050 568 6101

 

Tutustu näyttelyihin keittiövalmistajien kotisivuilla:

 

puustelli

 parmalogo  petralogo alacartelogo  domus-logo topilogo

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot