Suomirakentaa kontaktit

Reset
Viimeksi päivitetty: 10.01.2020 08:55

Keräämme aktiivisesti sellaisia pienrakentajien yhteystietoja, jotka haluavat heitä koskevaa informaatiota päätöksenteon tueksi. Tarjoamme kontakteja parhaiden yhteistyökumppaneidemme käyttöön.

Suomirakentaa -kontakteja kerätään RTI:n toimesta ympäri Suomen, pääasiassa suurimmilta rakennustarvikemessuilta sekä asuntomessuilta (yli 20 tapahtumaa vuosittain). 

Painotamme määrän sijasta hyvään osoitteiden laatuun, eli kuluttajiin, joilla on aidosti rakentamisen tai remontoinnin aikomuksia. Tarkalla rakentajien aikomusten tuntemisella pyrimme myös siihen, että kuluttajat saavat tietoa juuri niistä tuotteista ja palveluista, jotka ovat heidän projektinsa kannalta tärkeitä - emme siis kannata roskapostia.

 

Rekisterin sisältö ja määrät

Keräämme vuositasolla yhteensä noin 8 000 aikovaa rakentajaa tai remontoijaa. Rekisterin sisältö luonnollisesti elää jatkuvasti. Tällä hetkellä kohderyhmiä on suunnilleen seuraavasti (tilanne talvi/2020):

 
UUDISRAKENTAJIA, noin 29%

Laajentajia, noin 3 %

REMONTOIJIA, noin 75 %

 

 

SUOMIRAKENTAA KONTAKTIT MAAKUNNITTAIN

 

 

Sähköinen käyttöliittymä kontaktien hyödyntämiseen

Sähköinen Suomirakentaa kontaktit -käyttöliittymä auttaa kontaktien hyödyntämisessä. Järjestelmän on tuotettu yhteistyössä Melba Digital Oy:n kanssa. Palvelun käyttöä varten tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Kirjaudu käyttöliittymään tästä >>

 

Lisätietoja / myynti

Jaakko Jussila / 040 900 5610 / jaakko.jussila(at)rti.fi

Aarne Jussila / 040 900 5601 / aarne(at)jussila.fi

Jorma Puttonen / 040 713 2696 / jorma.puttonen(at)rti.fi

 

HUOM. Koemme tärkeäksi noudattaa osoitteiden keruussa ja rekisterin käytössä voimassaolevaa henkilötietolakia ja EU:n tietosuojadirektiiviä. Tarkemmat tiedot ja ohjeet mm. tietojen poistamiseksi rekisteristä löydät täältä: Tietosuojaseloste - Suomi rakentaa -kontaktit, pienrakentajarekisteri.