Päivitä kotisi sisustus pinnijaloilla

Reset
Viimeksi päivitetty: 18.11.2020 11:13

Pinnijalkapojat:

Hyvä design muodostuu käytännöllisyydestä ja kestävyydestä. Ajan hermoilla olevien sisustajien ja kotinsa tuunaajien keskuudessa pinnijalat ovat keveytensä ja tyylikkyytensä myötä nousseet kovaan suosioon. 

Pinnijalat tuovat uutta (tai halutessasi uusvanhaa) ilmettä ja keveyttä sisustukseen, olipa kyse sitten pöydästä, penkistä, senkistä, lipastosta tai vaikkapa vanhasta radiosta. Tee-se-itse-sisustajana valta luovuudesta on sinulla.

Pinnijalat ovat peräisin jo 1940-luvulta, jolloin arkkitehti Henry Glass kehitti pöydänjalat, joiden muoto (hiuspinni) säästäisi ajan hengessä sekä materiaalia, että palvelisi tositarkoituksessa. Huonekalujen toivottiin jo tuolloin näyttävän tyylikkäiltä sekä kestävän aikaa ja kulutusta.

Työpöytä: Valkoiset pinnijalat yhdistettynä vaaleaan puupintaan luo tyylikkään kokonaisuuden.

Pinnijalkoja on saatavissa eri pituisina ja värisinä erilaisiin huonekaluihin yhdistettäväksi.

 

Huonekalujen tuunaaminen on helppoa: jalkasetin (4kpl) mukana toimitetaan aina tyyliin sopivat kumitassut ja yleisruuvit, joilla kiinnittäminen onnistuu käytännössä mihin tahansa puutasoon tai huonekaluun. Tarvitset vain porakoneen ja mielikuvitusta.

 

Pinnijalkapojat on pinnijalkoihin erikoistunut verkkokauppa

Jos olet sisustaja tai ennen kaikkea tuunaat oman näköistäsi sisustusta, niin saatat ihastua meihin, Pinnijalkapoikiin. Pinnijalkamme valmistetaan käsityönä Englannin Malmesburyssa laadukkaasta teräksestä. Inspiraatiota projektiisi löydät seuraamalla meitä Facebook & Instagramissa: @Pinnijalkapojat

 

Lisätietoja

Pinnijalkapojat Oy

Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassamme: www.pinnijalkapojat.fi 

Alekoodilla ”VALINTAOPAS” saat 5€ alennuksen tilauksestasi!