Tietosuoja

Reset
Viimeksi päivitetty: 25.04.2018 12:50

Rakennustutkimus RTS Oy ja Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy ovat suomalaisia rakennusalan asiantuntijayrityksiä. Olemme myös aktiivisia rekisterinpitäjiä. Meille on ensiarvoisen tärkeää kunnioittaa sekä kuluttajien että asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme yksityisyyttä ja tietosuojaa. Suomessa noudetaan EU/ETA-alueen tieto- ja yksityisyydensuojasäädöksiä sekä -direktiivejä. Tietosuojapolitiikkamme perustuu EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (EU) 2016/679.


Keräämme, ylläpidämme, käytämme itse ja välitämme rakennusalan yrityksille rekistereitä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Keräämillämme rekistereillä ja niiden hyödyntämisellä on näkemyksemme mukaan suuri hyöty koko rakennusalalle:

  1. uuden tutkimustiedon 
  2. alan yritysten keskinäisten yhteistyökumppanuuksien
  3. tehokkaamman ja kohdistetumman markkinoinnin ja viestinnän ja
  4. hyödyllisen tiedottamisen aikaansaamiseksi.

Haluamme osaltamme estää tietojen luvattoman käyttämisen, luovuttamisen ja muun asiattoman käsittelemisen. Yhteistyökumppaneidemme osalta pyrimme varmistamaan, että tietoja käytetään oikein tietoturvan ja turvallisen käytettävyyden takaamiseksi sekä asialliseen ja kohdistettuun markkinointiviestintään. Emme kannata turhaa roskapostia.

 

Tietosuojaselosteet

Tietosuojaselosteissa kuvaamme tarkemmin kunkin ylläpitämämme rekisterin käyttötarkoitusta ja tietosuojaa koskevat keskeiset tiedot. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteisiin.

Tietosuojaseloste - Suomi rakentaa -kontaktit, pienrakentajarekisteri

Tietosuojaseloste - Tutkimusvastaajat -rekisteri

Tietosuojaseloste - Päättäjäpankki, ammattilaisrekisteri

Tietosuojaseloste - RTS/RTI Asiakasrekisteri

 

 

Yhteydenotot

Kussakin tietosuojaselosteessa on esitettyohjeet ja yhteystiedot kyseisen rekisterin tietojen oikaisemiseksi tai poistamiseksi.

Jos mielessäsi on tietosuojapolitiikkaamme koskevia kommentteja tai kysymyksiä tai jos olet huolissasi yksityisyyden suojaamisesta tai tietojen käyttämisestä tai epäilet, että yksityisyyden suojaasi on loukattu, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Olemme pieni ja inhimillinen toimija ja käsittelemme pyyntösi tai reklamaatiosi luottamuksellisesti, ilman turhia viiveitä. Edustajamme ottaa tarvittaessa yhteyden antamaasi osoitteeseen.

Yhteystiedot