Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Sievitalo

Sievitalo Oy on muuttovalmiiden omakotitalojen ja täydenpalvelun asunto-osakeyhtiöiden rakentaja, jonka arvoihin kuuluvat rakentamisen ja asiakaspalvelun laatu ja toimitusvarmuus sekä nykyaikainen kaunis talomallisto.

sievitalot ulkokuva

Tuotteet ja palvelut

Muuttovalmis Sievitalo on yhden sopimuksen valmistalo, joka valmistuu sovittuna päivänä sovittuun hintaan. Asiakkaalle jää tontin, liittymien ja maatöiden hankinta. Sievitalot ovat matalaenergiataloja, joissa yläpohjan lämmöneristysvahvuus on 500 mm ja ulkoseinien eristysvahvuus 250 mm.

 

Talot rakennetaan paikan päällä ns. ”pitkästä puutavarasta”. Sievitaloissa on maanvarainen lattia ja teräsbetoniperustus.

 

Sievitaloihin kuuluu A-energialuokan kodinkoneet ja varaava tulisija vakiona. Laaja valikoima pintamateriaaleja. Sievitalon rakennetakuu on 10 vuotta ja asennustakuu 2 vuotta.

 sievitalot sisäkuva

 

Mallisto ja räätälöinti

Sievitalolla on neljä muuttovalmismallistoa: Perinne-, Trendi-, Kaupunki- ja Ecohelmi-mallistot sekä uutuutena lisäksi vapaa-ajanasuntomallisto.

Trendi-mallisto edustaa tämän päivän modernia rakennustyyliä. Talojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja viihtyisyyteen useilla katetuilla terasseilla. Sopii kaupunkimaisemaan ja tuo raikkaan tuulahduksen idylliseen suomalaiseen maalaismaisemaan.

Omakotitalorakentamisen parhaita perinteitä kunnioittavassa Perinne-mallistossa on vanhan ajan hyvää tunnelmaa ja nykyaikaisia tilaratkaisuja. Talojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja viihtyisyyteen useilla katetuilla terasseilla. Edustavia ja kauniita taloja perinteiseen suomalaiseen maisemaan.

Kaupunkimallisto on suunniteltu erityisesti kaupunkirakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden.

Ecohelmi-mallisto on Sievitalon arkkitehtien kehittämä nykyaikainen, kaunis talomallisto, jonka tilaratkaisut ovat ennen näkemättömän tehokkaita ja toimivia. Talot ovat edullisuudestaan huolimatta samaa energiatehokasta Sievitalo-laatua kuin muukin talomallisto.

Muuttovalmis vapaa-aikamallisto on puolestaan suunniteltu rentoon vapaa-ajan elämään, elämän parhaaseen aikaan.

 

Kaikkien mallistojen talot toimitetaan joko täysin muuttovalmiina ylivoimaisella toimitussisällöllä tai halutessa myös sisustusta vaille valmiina.  Talojen sisätilaratkaisuja voidaan muokata asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

 

Yhteystiedot

Sievitalo Oy
Mestarintie 6

67600 KOKKOLA
p. 050 445 5900

 

Sievitalon kotisivuille pääset tästä: www.sievitalo.fi

 

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan:

Sievitalon asiakkaat perustelevat valintaansa muihin muuttovalmiiden talojen toimittajiin verrattuna tavallista useammin hyvällä laadulla. Myös tilaratkaisuilla ja toimitussisällön täydellisyydellä on merkitystä.

Yleisesti rakentajat mieltävät Sievitalon tilaratkaisut ja mallivalikoiman hyväksi, hinnan edulliseksi ja talon laadukkaaksi.

Sievitalon asiakkaat ovat tyytyväisiä talotoimitukseensa ja talonsa pystytykseen.

 

 

Lue lisää Sievitalosta suomirakentaa.fi:ssa:

Rakentajat perustelevat - 10 syytä ostaa Sievitalo

sievitalologo

 

Yhteystiedot

Sievitalo Oy
Mestarintie 6

67600 KOKKOLA
P. 050 445 5900

www.sievitalo.fi

 

 Sievitalo 200x500

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>