Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Omatalo

Omatalo on Suomen neljänneksi suurin puurakenteisten talopakettien toimittaja. Omatalolla on laaja myyntiverkosto ympäri Suomea. Omataloja on valmistettu v.1939 lähtien jo yli 27 000 kpl. 

Omatalo opt

 

Tuotteet ja palvelut

Omatalon rakenteet tehdään höylätystä ja laatulajitellusta puutavarasta. Talopaketti toimitetaan suurelementteinä tai pienelementteinä.

Omatalon muuttovalmis Optimi on uusi ja innovatiivinen konsepti. Muuttovalmiit Optimi -talomallit valmistetaan Sonkajärvellä Omatalo Oy:n talotehtaalla, jossa on Suomen vahvin puurakentamisen osaaminen. Omatalolla käytetään kumppaneina vain kokeneita ja vakaita toimittajia. Työmaalla kotien pystyttämisestä vastaavat koulutetut ja ammattitaitoiset asentajat.

Talon toimituksen voi valita kolmesta valmiusasteesta: talopaketti, sisustusvalmis ja muuttovalmis. Koti voidaan toteuttaa joko mallistosta tai omien suunnitelmien mukaisesti. Kaikki talomallit saa muuttovalmiina eli avaimet käteen –periaatteella, mutta halutessaan asiakas voi osallistua myös itse rakentamiseen esimerkiksi valitsemalla sisustuspintoja vailla olevan ratkaisun.

Suunnittelussa lähtökohtana on energiatehokas asuminen. Energiatehokkuuden laatu varmistetaan tiiveysmittauksella.

omatalo sisakuva

Asuntomessutalo Maiseman sisätilat ovat avarat ja valoisat.

 

Mallisto ja räätälöinti

Omatalolla on Suomen laajin talomallisto. Talomalleja on kaikentyyppisille tonteille ja erilaisiin asuinympäristöihin kaupunkimiljööstä maaseutumaisemiin. Talomallit ovat muunneltavia ja esimerkiksi kaikki julkisivuverhoukset ovat valittavissa jokaiseen Omatalo-malliin pohjaratkaisusta riippumatta.

Osana yrityksen palveluvalikoimaa on Omatalolla yksilöllinen arkkitehtisuunnittelupalvelu. Omatalon asiantuntevat arkkitehdit ovat asiakkaan tukena projektin alusta asti ja räätälöivät yhdessä asiakkaan sekä talomyyjäsi kanssa asiakkaan näköisen ja kokoisen kodin

 

Yhteystiedot

Omatalo Oy
74300 Sonkajärvi
p. 0207 620 800

Omatalon kotisivuille pääset tästä: www.omatalo.com

Mitä talotoimittajassa arvostetaan:

Omatalo on Suomen tunnetuimpia ja suosituimpia talomerkkejä. Omatalon asiakkaat arvostavat talomerkin valinnassa hyviä tilaratkaisuja, asiantuntevaa myyjää ja hyvää myyjäpalvelua.

Rakentajat yleensä mieltävät Omatalon edulliseksi ja mallivalikoiman hyväksi.

 

 

 Lue lisää Omatalosta suomirakentaa.fi:ssa:

Omatalo 75-vuotta

Omatalo toi avoimuutta talokauppaan

Omatalo: Täyden palvelun rakentamista perustuksista avainten luovutukseen

 

omatalologo

 

Yhteystiedot

Omatalo Oy
Rutakontie 50
74300 Sonkajärvi

Puh. 0207 620 800

www.omatalo.com

 

omatalo banneri messut

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>