Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Helmitalo

Helmitalot valmistetaan Akaassa. Toimialueena on pääasiallisesti Pirkanmaa sekä n. 130 km etelään. Mallit ovat pohjaratkaisultaan selkeitä, tavallisille suomalaisille perheille suunnattuja koteja. Helmitalon saa tarvittaessa myös maanrakennustöineen, jolloin rakentaja saa yhdellä sopimuksella koko paketin.

Tuotteet ja palvelut

Helmitalo valmistaa muuttovalmiita talopaketteja. Rakentamisessa käytetään laadukkaita, kotimaisia materiaaleja. Muuttovalmistalo sisältää lämmönlähteenä poistoilmalämpöpumpun ja vesikiertoisen lattialämmityksen. Toimitukseen sisältyy myös perustukset sekä tarvittaessa maanrakennustyöt.

 ONNENHELMI 140 95 tum

 

Mallisto

Helmitalojen mallisto koostuu kauniin yksinkertaisista muuttovalmismalleista. Mallit ovat pohjaratkaisuiltaan selkeitä toimivia kokonaisuuksia, joissa asuminen on vaivatonta sekä asumiskustannukset edullisia. Kaikista yksikerroksista malleista on mahdollista saada perinteisen mallin lisäksi moderni. Malleja on kymmenisen kappaletta, suosituimmat niistä ovat yksikerroksisista Onnenhelmi 107 ja 135 ja 1,5krs Onnenhelmi 140-95.

Valmiiseen Helmitaloon ja samalla Helmitalon toimitiloihin voi tutustua Toijalassa (Myös iltaisin ja viikonloppuisin). Kysy lisää näytöistä: Minna Virta puh. 040 8205 400 

 

Yhteystiedot

Helmitalot Oy

Helmitalontie 30
37910 AKAA

puh. 040 8205 400

http://www.helmitalo.net/

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan:

Helmitalon asiakkaille tärkeimpinä valintakriteereinä korostuvat mahdollisuus tutustua taloon, helppo asiointi (kaikki yhdellä sopimuksella), toimitusaikataulu, tilaratkaisujen sopivuus ja toimituksen täydellisyys.

helmitalo logo2

 

Yhteystiedot

Helmitalot Oy

puh. 040 820 5400
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.helmitalo.net

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot