Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Omatalo vapaa-aika

Omatalo on Suomen tunnetuimpia talomerkkejä ja merkiltä löytyy sopivia ratkaisuja myös vapaa-ajan rakentamiseen. Omatalon historia alkaa jo 1930-luvun lopulta ja yritys on toimittanut yli 25 000 taloa.

Omatalon talopaketit myydään K-raudan ja Rautian talomyynnin kautta ympäri Suomen.

Omatalo Meriharakka Kalajoki2014

Omatalon Meriharakka -malli Kalajoen loma-asutomessuilla 2014.

 

Tuotteet ja palvelut

Omatalojen suunnittelutapana on tavallisimmin tyyppimuunnos tai täysin yksilöllinen ratkaisu. Julkisivumateriaalina lautaverhous tai hirsipaneeli.

 

Mallisto ja räätälöinti

Omatalon malliston lomakotien yhdistäviä tekijöitä ovat energiatehokkuus, monipuolisuus, muunneltavuus sekä omavalintainen valmiusasteen määrittäminen. Rakennusten koot vaihtelevat kodikkaista mökeistä edustustason huviloihin. Ympärivuotiseen asumiseen suunnitellusta mallistosta löytyy jokaiselle oman maun mukainen tyyli – modernia tai klassista – ja verhoiluun uhkeaa hirsi- tai selkeälinjaista puupaneelia. Omatalon monipuolisista kevythirsituotteista löytyy vaihtoehtoja pihapiiriä täydentämään. Omatalon laadun takeena ovat jatkuva tuotekehitys, sertifioitu tuotanto, CE-merkitty laatutuote ja asiakaslähtöinen suunnittelu.

omatalo1

 

Yhteystiedot

Omatalo Oy
Rutakontie 50
74300 Sonkajärvi

Puh. 0207 620 800

www.omatalo.com

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan?

rts_tutkii_logo_pieni

Omataloa pidetään yleisesti luotettavana valintana. Erityisesti toimitustäydellisyydessä ja edullisuudessa merkki saa lomarakentajilta hyvät pisteet.

Ratkaisun valinneita ovat miellyttäneet erityisesti lämpötaloudellisuus, hyvät tilaratkaisut sekä hinta. Mökin viiden vuoden sisällä ostaneet ovat olleet tyytyväisiä erityisesti mökkimyyjäänsä.

 

omatalologo

 

Yhteystiedot

Omatalo Oy
Rutakontie 50
74300 Sonkajärvi

Puh. 0207 620 800

www.omatalo.com

 

omatalo banneri messut

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot