Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kontio

Kontio on maailman suurin hirsitalojen valmistaja ja osa suomalaista PRT-Forest konsernia. Kontion tehdas sijaitsee Pudasjärvellä, tuottaen vuosittain yli 2000 hirsirakennusta. Merkittävä osa yrityksen liikevaihdosta tulee viennistä. 

 

Kontio vapaa-ajan rakennukset

Kontion panostus arkkitehtuuriin ja kokonaisvaltaiseen suunnitteluun näkyy käytännöllisinä ja kauniina huvila- ja talomalleina, joista löytyy jokaiseen makuun jotakin. Joustavan toimintatavan ansiosta myös muunnokset ja täysin yksilölliset kodit ja mökit ovat mahdollisia.

Kontiolla on laajimmat kakkoskoti-, huvila- ja saunamallistot sekä kesäkeittiöt, grillikatokset, aitat ja varastot.

 

 

Mitä Kontiossa arvostetaan

Kontion valintaa perustellaan useillakin valintatekijöillä, kuten hyvillä tilaratkaisuilla, ulkonäöllä ja sopivuudella ympäristöön. Valmistajan luotettavuus, arvostus ja toimitusvarmuus painavat valinnassa poikkeuksellisen usein, kuten myös laatutekijät ja myyjien ammattitaito sekä myyjäpalvelut.

Kontio arvostetaan korkealle monissa ominaisuuksissa ja on rakentajien mielikuvissa ykkösenä tunnettuudessa, toimituksen täydellisyydessä, ulkonäössä, tilaratkaisuissa, laadussa, myyjien osaavuudessa, esitteissä/nettisivuissa, esittelyissä / näyttelyissä ja vielä kokonaiskuvassakin. Kontion asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä mökkinsä valmistajaan.

 

Lisätietoja

Kontiotuote Oy

www.kontio.fi 

 

 

 

Lue lisää Kontiosta suomirakentaa.fi:ssa:

Uutta hirsiarkkitehtuuria Kontiolta

Kontio

kontiologo

Yhteystiedot

Kontiotuote Oy
Ranuantie 224
93100 Pudasjärvi
P. 020 77 07 400

www.kontio.fi

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot