Sievitalo

Reset
Viimeksi päivitetty: 31.05.2019 14:13

Sievitalo Oy on muuttovalmiiden omakotitalojen ja täydenpalvelun asunto-osakeyhtiöiden rakentaja, jonka arvoihin kuuluvat rakentamisen ja asiakaspalvelun laatu ja toimitusvarmuus sekä nykyaikainen kaunis talomallisto.

Tuotteet ja palvelut

Muuttovalmis Sievitalo on yhden sopimuksen valmistalo, joka valmistuu sovittuna päivänä sovittuun hintaan. Asiakkaalle jää tontin, liittymien ja maatöiden hankinta. Sievitalot ovat matalaenergiataloja, joissa yläpohjan lämmöneristysvahvuus on 500 mm ja ulkoseinien eristysvahvuus 250 mm.

 

Talot rakennetaan paikan päällä ns. ”pitkästä puutavarasta”. Sievitaloissa on maanvarainen lattia ja teräsbetoniperustus.

 

Sievitaloihin kuuluu A-energialuokan kodinkoneet ja varaava tulisija vakiona. Laaja valikoima pintamateriaaleja. Sievitalon rakennetakuu on 10 vuotta ja asennustakuu 2 vuotta.

 sievitalot sisäkuva

 

Mallisto ja räätälöinti

Sievitalolla on neljä muuttovalmismallistoa: Perinne-, Trendi-, Kaupunki- ja Ecohelmi-mallistot sekä uutuutena lisäksi vapaa-ajanasuntomallisto.

Trendi-mallisto edustaa tämän päivän modernia rakennustyyliä. Talojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja viihtyisyyteen useilla katetuilla terasseilla. Sopii kaupunkimaisemaan ja tuo raikkaan tuulahduksen idylliseen suomalaiseen maalaismaisemaan.

Omakotitalorakentamisen parhaita perinteitä kunnioittavassa Perinne-mallistossa on vanhan ajan hyvää tunnelmaa ja nykyaikaisia tilaratkaisuja. Talojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja viihtyisyyteen useilla katetuilla terasseilla. Edustavia ja kauniita taloja perinteiseen suomalaiseen maisemaan.

Kaupunkimallisto on suunniteltu erityisesti kaupunkirakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden.

Ecohelmi-mallisto on Sievitalon arkkitehtien kehittämä nykyaikainen, kaunis talomallisto, jonka tilaratkaisut ovat ennen näkemättömän tehokkaita ja toimivia. Talot ovat edullisuudestaan huolimatta samaa energiatehokasta Sievitalo-laatua kuin muukin talomallisto.

Muuttovalmis vapaa-aikamallisto on puolestaan suunniteltu rentoon vapaa-ajan elämään, elämän parhaaseen aikaan.

 

Kaikkien mallistojen talot toimitetaan joko täysin muuttovalmiina ylivoimaisella toimitussisällöllä tai halutessa myös sisustusta vaille valmiina.  Talojen sisätilaratkaisuja voidaan muokata asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

 

Yhteystiedot

Sievitalo Oy
Mestarintie 6

67600 KOKKOLA
p. 050 445 5900

www.sievitalo.fi

 

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan:

Sievitalon asiakkaat perustelevat valintaansa muihin muuttovalmiiden talojen toimittajiin verrattuna tavallista useammin hyvällä myyjäpalvelulla/myyjän aktiivisuudella.  Myös tilaratkaisujen sopivuudella/hyvällä mallilla sekä myyjän ammattitaidolla/asiantuntemuksella on iso merkitys samoin kuin valmistajan luotettavuudella.

Yleisesti rakentajat mieltävät Sievitalon luotettavaksi, myyjät asiantunteviksi ja hinnan edulliseksi.

Sievitalon asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä talonsa myyjään.

 

 

Lue lisää Sievitalosta suomirakentaa.fi:ssa:

Rakentajat perustelevat - 10 syytä ostaa Sievitalo