Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Omatalo

Omataloja on valmistettu v.1939 lähtien. Talon toimituksen voi valita kolmesta valmiusasteesta: talopaketti, sisustusvalmis ja muuttovalmis. Koti voidaan toteuttaa joko mallistosta tai omien suunnitelmien mukaisesti.

 

Tuotteet ja palvelut

Omatalon rakenteet tehdään höylätystä ja laatulajitellusta puutavarasta. Talopaketti toimitetaan suurelementteinä tai pienelementteinä.

Omatalon muuttovalmis Optimi on uusi ja innovatiivinen konsepti. Muuttovalmiit Optimi -talomallit valmistetaan Sonkajärvellä Omatalo Oy:n talotehtaalla, jossa on Suomen vahvin puurakentamisen osaaminen. Omatalolla käytetään kumppaneina vain kokeneita ja vakaita toimittajia. Työmaalla kotien pystyttämisestä vastaavat koulutetut ja ammattitaitoiset asentajat.

Talon toimituksen voi valita kolmesta valmiusasteesta: talopaketti, sisustusvalmis ja muuttovalmis. Koti voidaan toteuttaa joko mallistosta tai omien suunnitelmien mukaisesti. Kaikki talomallit saa muuttovalmiina eli avaimet käteen –periaatteella, mutta halutessaan asiakas voi osallistua myös itse rakentamiseen esimerkiksi valitsemalla sisustuspintoja vailla olevan ratkaisun.

Suunnittelussa lähtökohtana on energiatehokas asuminen. Energiatehokkuuden laatu varmistetaan tiiveysmittauksella.

 

 

Mallisto ja räätälöinti

Omatalolla on Suomen laajin talomallisto. Talomalleja on kaikentyyppisille tonteille ja erilaisiin asuinympäristöihin kaupunkimiljööstä maaseutumaisemiin. Talomallit ovat muunneltavia ja esimerkiksi kaikki julkisivuverhoukset ovat valittavissa jokaiseen Omatalo-malliin pohjaratkaisusta riippumatta.

Osana yrityksen palveluvalikoimaa on Omatalolla yksilöllinen arkkitehtisuunnittelupalvelu. Omatalon asiantuntevat arkkitehdit ovat asiakkaan tukena projektin alusta asti ja räätälöivät yhdessä asiakkaan sekä talomyyjäsi kanssa asiakkaan näköisen ja kokoisen kodin

 

Yhteystiedot

Omatalo Oy
74300 Sonkajärvi
p. 0207 620 800

Omatalon kotisivuille pääset tästä: www.omatalo.com

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan:

Omatalon asiakkaat arvostavat talomerkin valinnassa suunnittelupalvelua, hyvää mallia ja laatua.

Rakentajat yleensä mieltävät Omatalon edulliseksi talomerkiksi.

 

 

 Lue lisää Omatalosta suomirakentaa.fi:ssa:

Omatalo toi avoimuutta talokauppaan

Omatalo: Täyden palvelun rakentamista perustuksista avainten luovutukseen

 

omatalologo

 

Yhteystiedot

Omatalo Oy
Rutakontie 50
74300 Sonkajärvi

Puh. 0207 620 800

www.omatalo.com

 

omatalo banneri messut

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot