Lappli-Talot

Reset
Viimeksi päivitetty: 31.05.2019 14:08

Lappli-Talot on erikoistunut yksilöllisiin koteihin – mallistoa voi muunnella lähes loputtomiin rakentajan tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Jopa 85 % toteutuneista taloista perustuu asiakkaiden omiin suunnitelmiin. Lappli tarjoaa täyden tuen suunnitteluun sekä yli 40 vuoden kokemuksen rakentamisesta. Lappli-Talot on osa suomalaista puualan konsernia, PRT-Forest Oy:tä.

Tuotteet ja palvelut

Lappli-talot on ekspertti täsmälleen rakentajan toiveiden mukaisten kotien toteuttamisessa, ja kokemus takaa yksilöllisen talon rakennuskustannusten pysymisen kohtuullisella tasolla.

Toimitussisällössä ja asennuslaajuudessa on valinnanvaraa: Sisusta Itse -toimitussisällöstä täydelliseen avaimet käteen -valmiuteen on vain pieni viimeistelevä askel, mutta talo voidaan toimittaa haluttaessa vaikkapa pelkkänä elementtitoimituksena.

Lappli-talomyyjä on pientalorakentamisen asiantuntija, joka on rakentajan tukena koko projektin ajan.

 

 lappli 109109

 

Mallisto ja räätälöinti

Lapplin valmiissa mallistossa on omakotitaloja, rivitaloja, paritaloja ja huviloita. Niistä on helppo lähteä muokkaamaan täsmälleen omien toiveiden mukaista taloa Ajatuksista koti-suunnitteluapurilla tai yhdessä talomyyjän kanssa. Tutustu mallistoon http://www.lappli.fi//fi/talomallit

Noin 85 % toimittamistamme taloista on yksilöllisiä, ja yhä useampi on toteutettu asiakkaan toimittaman arkkitehtisuunnitelman pohjalta. Erikoisemmatkin rakenneratkaisut, kuten tavallisesta poikkeava massoittelu, erikoiset parvekkeet tai ovi- ja ikkuna-aukot sekä vinot sisäkatot, onnistuvat.

 

lappli 187 

Yhteystiedot

Lappli-Talot Oy

P. 0207 770 600

www.lappli.fi

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan?

rts_tutkii_logo_pieni

Lapplin valinneet antavat kiitosta talomyyjien palvelualttiudesta, hintojen edullisuudesta ja ripeästä toimitusaikataulusta.

Rakentajilla yleisesti on mielikuva Lapplin yksilöllisestä suunnittelupalvelusta ja rakentamisen kustannustehokkuudesta.