Omakotirakentaminen siirtyi digiaikaan

Reset
Viimeksi päivitetty: 19.09.2018 13:45

Kastelli-talot Oy:

Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo 22 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, siirsi omakotirakentamisen ja -asumisen digiaikaan. Asiakkaille tämä näkyy konkreettisesti OmaKastelli –digipalveluna, joka on kattavuudeltaan, käytettävyydeltään ja sisällöltään täysin ainutlaatuinen.


OmaKastelli helpottaa rakentamista ja asumista

OmaKastelli on nykyaikainen digipalvelu Kastelli-talon rakentajille ja Kastelli-talossa asuville. OmaKastelli -digipalvelu helpottaa rakentamisprojektin hallintaa huomattavasti. Se auttaa projektin suunnittelussa ja seurannassa ja sieltä löytyy kaikki rakentamisen dokumentit ajasta ja paikasta riippumatta. Asumisen aikana OmaKastelli toimii sähköisenä huoltokirjana ja tärkeiden tietojen tietopankkina.

 

Kartalla rakentamisprojektin kaikissa vaiheissa

OmaKastelli -digipalvelusta voi seurata rakentamisen etenemistä reaaliajassa. Talon valmistumisaste näkyy etusivulla selkeänä prosenttilukuna. Viikkokohtaisen tehtävälistan perusteella rakentaja tietää koko ajan mitä seuraavaksi tapahtuu. Palvelu auttaa pysymään kartalla työvaiheista ja omista velvollisuuksista.

OmaKastellissa on myös reaaliaikainen maksujen ja muutosten näkymä. Palvelulla on helppo hallinnoida tilauksia ja maksueriä, ja tarkistaa senkin, miten mahdolliset muutokset vaikuttavat hintaan. Näin rakentaja pysyy kartalla myös rakennusprojektin raha-asioista.

OmaKastelli on myös viestintäkanava, jolla on helppoa pitää yhteyttä rakennusprojektin aikana Kastelliin. Kaikki käydyt keskustelut arkistoituvat automaattisesti yhteen paikkaan kaikkien nähtäville.

 

OmaKastelli tukena myös asumisen aikana

Asumisaikana palveluun voi tallentaa mm. veden-, sähkön- ja lämmönkulutukset, dokumentoida remontteja ja tehtyjä huoltotoimenpiteitä. Muistettavaksi tarkoitettua tietoa on helppo tallentaa myös kännykkäkamerakuvina. Näin talon tärkeät tiedot löytyvät myöhemminkin yhdestä paikasta.

OmaKastelli sisältää myös sähköisen huoltokirjan, joka helpottaa ja selkeyttää kodin ylläpitoa asumisen aikana. Huoltokirjasta näkee kätevästi kodin huolto-, ylläpito- ja tarkastustyöt, ja halutessaan niistä saa muistutukset helpottamaan asumisen arkea.

 

Tutustu OmaKastelli -digipalveluun ja katso video: www.kastelli.fi/omakastelli