Kannustalon uusi talokokoelma Black Edition

Reset
Viimeksi päivitetty: 12.04.2016 12:47

"Värillä on väliä, kunhan se on musta!". Nämä sanat sanoi Henry Ford kun lanseerasi maailmaa mullistavan automallinsa T-Fordin. Nyt on talon vuoro verhoutua muodikkaasti mustaan. Kannustalo esittelee Suomen ensimmäisenä talotehtaana kokoelman koteja, joiden yhteinen nimittäjä on musta väri.

kannustalo black edition lato 121 g

Black Edition -mallisto on saanut alkunsa kodinostajien toiveista ja unelmista.

”Eräässä koti-illassamme luokseni tuli mustiin pukeutunut pariskunta, joka kertoi haaveilevansa perinteisen näköisestä Rauhalasta – mustana. Kun saimme samankaltaisia toiveita lyhyen ajan sisällä useilta muiltakin kodin ostajilta, päätimme kokeilla miltä kartanomainen Venla-talomme näyttäisi mustana. Saamamme palaute oli niin positiivista, että päätimme tehdä täysin mustan talokokoelman”, Kannustalon toimitusjohtaja Mika Uusimäki kertoo.

Black Edition -kokoelman kodit ovat tuttuja Kannustalon ystäville.

Tässä nyt lanseerattavassa kokoelmassa ovat mukana Lato, Rauhala, Valo, Venla ja Vihervaara. Talomallit ovat muuttovalmiita, jotka rakennetaan omalla Oravaisten tehtaalla.

kannustalo black edition rauhala 165 c

Kannustalon suosikkimalli Rauhala löytyy nyt muodikkaan mustana uudessa Black Edition -mallistossa.

 

Yhteensopivat tuotteet pihalle

Kannustalon Pihapuodista löytyvät käytännölliset ja eri talomalleihin yhteensopivat varastot, vajat ja leikkimökit. Nyt tuote- ja värivalikoima on päivitetty uuden talokokoelman myötä. Muun muassa suositut, Suvi Melander-Låglandin suunnittelemat ja pohjamaalatut Piha by Valkoinen Harmaja tuotteet on helppo käsitellä vaikkapa mustiksi.

Lisäksi Pihapuodin valikoimista löytyy Kannustalon yksinoikeudella valmistama, lasten rakastama ja elokuvasta tuttu Onnelin ja Annelin leikkimökki.

kannustalo black edition venla143 a sisaankaynti

Venla 143 -malliin on tuotu väriä pirteän punaisella ulko-ovella.

 

Kannustalo Seinäjoen asuntomessuilla

Kannustalo on vahvasti mukana kesän tärkeimmässä asumisen tapahtumassa eli Seinäjoen Asuntomessuilla. Kannustalon komean, kaksikerroksisen Pohjanmaa-talon julkisivut on maalattu punaisella sävyllä, mutta ikkunapuitteet ovat mustanharmaat. Messuilla esiteltävä koti on modernisoitu ja tälle vuosituhannelle tuotu versio perinteisestä pohjalaisesta talosta.

Messukodissa on esillä ensi kertaa runsaasti uutuuksia, muun muassa mustiksi sävytetyt erikoislistat ja väliovet. Pohjanmaa-talon sisätilojen suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija Helena Karihtala.

kannustalo messutalo seinajoki

Seinäjoen asuntomessuilla esiteltävä Pohjanmaa-talo.

 

Lisätietoja

Kannustalo Oy

www.kannustalo.fi

 

Kannustalo Suomirakentaa.fi:ssa:

Kannustalo

Kannustalo vastaa muuttovalmistalotarpeeseen