Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kannustalo vastaa muuttovalmistalotarpeeseen

Muuttovalmiiden talojen suosio on selkeässä nousussa rakentajien keskuudessa. Samaan aikaan rakentamiskustannuksien voimakkaan nousun takia neliömäärät ovat laskussa. Näistä syistä johtuen suuret talovalmistajat ovat viime vuosien aikana lanseeranneet upeita muuttovalmistalomallistoja, esimerkiksi Kannustalon muuttovalmis Lato-mallisto vastaa monella tapaa rakentajien toiveisiin ja unelmiin.

kannustalo netti

 

Kannustalolla on useita noin 120-neliöisiä Lato-malleja. Lato sopii kauniisti niin maalle, kuin kaupunkiinkin sillä neliömäärästä riippuen sen voi sijoittaa pienelle tontille tai avaralle peltoaukealle. Lato on loppuun asti hyvin suunniteltu taloratkaisu jossa on esteettömät ja avarat tilat, joten se soveltuu niin lapsiperheille, kuin senioriasunnoksikin.

Valmiiksi tehtaalla

Esimerkiksi Kannustalon Messu-Lato (4h+keittiö, huoneistoala 122,5m2, kerrosala 146m2) toimitetaan tontille kolmena täysin valmiina moduulina. Asennusaika on noin 5 työpäivää jonka jälkeen uusi koti on oikeasti muuttovalmis. Kannustalon muuttovalmiit rakennetaan keittiöitä ja märkätiloja, sekä saunaa myöten täysin valmiiksi sisätiloissa tehtaalla. Moduulien valmistus tehtaalla ja lyhyt asennusaika takaa esimerkiksi talon kuivaketjun, kun rakennusmateriaalit eivät turhaan seiso tontilla keräämässä kosteutta. Tämä vähentää kosteusvaurioiden riskiä huomattavasti. Yrityksen talotoimitus on markkinoiden kattavin, sillä se sisältää kaiken, lähtien perustuksista ja päättyen valmiisiin pintoihin. Asiakas valitsee tulevaan kotiinsa tapetit, laatat ja lattiamateriaalit laajasta sisustusvalikoimasta, joten kodista tulee yksilöllinen ja asiakkaan tarpeita vastaava.

messulatopohja kannustalo

Vihreä jalanjälki

Muuttovalmistalo on oikeasti nimenomaan muuttovalmis, sillä huomioon on otettu myös esimerkiksi talotekniikka ja ekologisuus. Vakiovarustukseen kuuluu mm. energiatehokas ja ympäristöystävällinen maalämpöpumppu. Huomionarvoista on myös, että kaikki Kannustalon käyttämät pintamateriaalit kuuluvat vähäpäästöiseen M1-luokkaan, joka on erityisen tärkeä kodin hyvän sisäilman kannalta. Ekologisuus on osa koko talonvalmistuprosessia. Järkevä suunnittelu ja jatkuva tuotekehitys minimoi materiaalihukan ja säästää energiaa sekä valmistusprosessissa että talon koko elinkaaren ajan.

 kannustalo nettiin piha pieni

Kannustalo on tunnettu erityisesti räätälöidyistä perinnetaloistaan. Viime vuosina klassikkomallien kuten Aurora, Rauhala ja Vihervaara rinnalle ovat nousseet modenit mallit: Harmaja ja Lato. Rakentajien unelmoidessa modernista muuttovalmiista talosta vastasi Kannustalo Lato-malliston ohella vuonna 2014 julkaistulla, yrityksen ensimmäisellä puhtaasti moduulirakentamiseen suunnitellulla talomallistolla joka kantaa nimeä Valo.

 

 

Näin muuttovalmiin Kannustalon rakennusprojekti etenee pääpiirteissään.

  1. Hanki tontti. Kaikki alkaa tontista.

  2. Valitse talomalli, joka sopii tontillesi. Kannustalon muuttovalmismallistossa on yli 40 talomallia, joten jokaiselle löytyy varmasti se sopiva unelmamalli.

  3. Tee sopimus muuttovalmiista Kannustalosta edustajan kanssa. Hän on apunasi koko projektin ajan.

  4. Kannustalo-edustajilla on vahva verkosto. Suunnittelijaa auttaa löytämään vastaavan mestarin/pääsuunnittelijan sekä kvv- (kiinteistön vesi- ja viemäri) ja iv- (ilmanvaihto) vastaavan. Edustaja neuvoo myös tarvittavien liittymien tilaamisessa.

  5. Rakennusluvan hakeminen. Hakuaika vaihtelee kunnittain 1–4 kuukauteen.

  6. Tonttityöt. Kannustalon edustaja auttaa maaurakoitsijan löytämisessä.

  7. Sisustusvalinna. Asiakas saa itse valita kotinsa tapetit, laatat ja lattiamateriaalit laajasta, jatkuvasti kehittyvästä sisustusvalikoimasta. Myös keittiö suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sisustusmateriaalivalikoima on rakennettu yhteistylssä Henna Ahosen ja Helena Karihtalan kanssa. Vapaasti käytettävän valikoiman lisäksi Karihtala on suunnitellut neljä erilaista ja erihintaista sisustuskokonaisuutta, jotka voi toteuttaa sellaisenaan tai käyttää omien suunnitelmiensa pohjana.

  8. Vierailu talotehtaalla. Talo rakennetaan mahdollisimman valmiiksi tehtaalla.

  9. Työmaa valmistuu nopeasti. Talomoduulit tuodaan erikoiskuljetuksena työmaalle. Asennus alkaa sovittuna päivänä ja koti valmistuu muutamassa viikossa. Muuttotarkastuksen jälkeen on aika asettua Kodiksi.

 

 

Lue lisää Suomirakentaa.fi sivustolta:

Kannustalo

Kannustalon uusi talokokoelma Black Edition

 

 

 

 

 

Kannustalo

 

Yhteystiedot

KANNUSTALO Oy

Puh. 06-874 1200

www.kannustalo.fi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot