Designtalo

Reset
Viimeksi päivitetty: 31.05.2019 13:54

Designtalo on toinen Suomen suurimmista muuttovalmiiden talojen toimittajista. Designtalon asiakkaat ovat usein hyvin toimeentulevia, ei itse rakentamiseen osallistuvia, mutta talopaketiltaan riittävää yksilöllisyyttä arvostavia ostajia.  Designtalo  kuuluu DEN-konserniin  yhdessä hirsivalmistaja Finnlamellin ja K-Raudan yhteistyömerkki Ainoakodin kanssa.

Designtalo netti

Tuote

Designtalo on valmistalo, jonka hintaan kuuluu talon suunnittelu, maatyöt, rakentaminen, sisustusmateriaalit, kodinkoneet ja kiintokalusteet. Koko rakennusprojekti on jaettu tuoteosiin: jokaisen osa-alueen ammattilainen hoitaa oman osa-alueensa vuorollaan ja kokonaisuudesta rakentuu muuttovalmis Designtalo.

Designtalo sisa

Mallisto ja suunnittelu

Designtalon Kotiräätäli palvelu toimii asiakkaiden tukena unelmien kodin toteuttamisessa sen ensimmäisestä suunnittelutapaamisesta talon viimeistelyyn.

Kotiräätälien ansiosta asiakkaille tarjotaan huoleton, luotettava ja laadukas tapa toteuttaa muuttovalmis talopaketti avaimet käteen -periaatteella. Kotiräätälien kanssa uuden kodin suunnittelu aloitetaan toiveiden hahmottelusta, vaikka makuuhuoneiden määrän ja sijainnin pohtimisesta tai julkisivun ja sisätilojen tyylin määrittelystä. Tässä Kotiräätälien kokemus ja kyky ideoida uutta on ratkaisevan tärkeää. Kun suunnittelu kääntyy toteutukseksi, lopputuloksena on ainutlaatuinen, perheen toiveiden mukainen oma koti. Siis yksilöllisyyttä, johon perinteisen teollisen rakentamisen malli ei taivu.

Energiatehokas rakenne ja mahdollisuus toteuttaa erilaisia lämmitysratkaisuja. Varaava takka osana vakiotoimitusta. Malliston kaikki talomallit täyttävät matalaenergian vaatimukset.

Palvelut

Suurelementit tehdään yhtiön omalla talotehtaalla Nivalassa. Elementtitoimituksena talo saadaan nopeasti säältä suojaan. Kaikki LVIS-työt toteuttaa Design-talotekniikka. Ensimmäisenä talotehtaana Suomessa Designtalo tarjoaa myös pohjatutkimuksen ja maanrakentamisen osana muuttovalmista pakettia, kiinteään hintaan.

Toimitus

Asiakas saa muuttopäivän tietoonsa jo kaupantekohetkellä. Sovittu kauppahinta sovitulle toimitussisällölle on kiinteä. Jos asiakas haluaa tehdä jonkin työn itse, voidaan kyseiset tuoteosat vähentää toimituksesta ja kokonaishinnasta. Aikataulu rakentamisen aloituksesta muuttoon on yksikerroksisissa taloissa 22 viikkoa ja kaksikerroksisssa taloissa 27 viikkoa. Asiakas voi seurata oman rakennusprojektinsa edistymistä ja aikataulua Extranetistä.

Edustajat

Kotiräätälit palvelevat laajasti ympäri Suomen. Alueellisten edustajien yhteystiedot kotisivuilla. Kotiräätälit auttavat ja opastavat sopivan kodin hankkimisessa suunnittelusta aina rakentamisen loppuun asti.

 

Yhteystiedot

Den Finland Oy, Designtalo 
P. 0207 463 940

www.designtalo.fi 

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan:

Asiakkaat perustelevat Designtalon valintaa erityisesti toimituksen täydellisyydellä, talotehtaan luotettavuudella, hyvällä laadulla ja yksilöllisellä suunnittelulla sekä tilaratkaisujen sopivuudella.

Designtalo on yksi tunnetuimpia talomerkkejä ja se mielletään yleisesti rakentajien keskuudessa mallivalikoimaltaan sekä tilaratkaisuiltaan hyväksi. Lisäksi rakentajat kehuvat Designtalon suunnittelupalvelun yksilöllisyyttä ja esitteitä/nettisivuja sekä myyjäpalveluja.

Designtalo saa asiakkailtaan toimialan parhaimpiin kuuluvat arvosanat tyytyväisyydessä pystytykseen.

OMATALO
Finndomo Oy
0207 550 300
www.omatalo.com
Myynti: K-rauta talomyynti
Omatalon vapaa-ajan malliston lomakotien yhdistäviä tekijöitä
ovat energiatehokkuus, monipuolisuus, muunneltavuus sekä
omavalintainen valmiusasteen määrittäminen. Rakennusten
koot vaihtelevat kodikkaista mökeistä edustustason huviloihin.
Ympärivuotiseen asumiseen suunnitellusta mallistosta löytyy
jokaiselle oman maun mukainen tyyli – modernia tai klassista
– ja verhoiluun uhkeaa hirsi- tai selkeälinjaista puupaneelia.
Omatalon monipuolisista kevythirsituotteista löytyy vaihtoehtoja
pihapiiriä täydentämään. Omatalon laadun takeena ovat
jatkuva tuotekehitys, sertifi oitu tuotanto, CE-merkitty laatutuote
ja asiakaslähtöinen suunnittelu.
Lomarakentajatutkimuksesta poimittua
Yleisimpiä Omatalon valintaperusteita ovat ulkonäkö, tilaratkaisut,
hyvä myyjäpalvelu ja edullinen hinta, mutta myös lämpötaloudellisuus
korostuu. Suunnittelutapana on tavallisimmin
tyyppimuunnos tai täysin yksilöllinen, julkisivumateriaalina lautaverhous
tai hirsipaneeli. Asiakastyytyväisyydessä myyjään, toimitukseen
ja valmistajaan Omatalo on toimialan kolmen parhaan
joukossa. Omatalo saa toimialan parhaat pisteet kysyttäessä
asiakkaiden valmiutta suositella valintaansa muillekin.