Passiivikivitalot

Reset
Viimeksi päivitetty: 04.09.2019 14:52

Passiivikivitalot on ensimmäisenä Suomessa keskittynyt toimittamaan kustannustehokkaasti rakennettavia ja kosteusturvallisia passiivienergialuokan kivitaloja, joiden lämmityskustannukset on moneen kertaan todistettu hyvin pieniksi. Energiatehokkuuden ollessa huippuluokkaa, taloon ei tarvita myöskään kallista talotekniikkaa eikä järeää lämmitysjärjestelmää. Näin myös talon huoltokustannukset pysyvät pieninä.

Passiivikivitalot valkoinen

Neopor-eristeen ympäröimä vahva kivirunko on myös äärimmäisen kosteusturvallinen tehden talosta kosteuden kannalta hengittävän ja kaikin puolin terveellisen ratkaisun. Passiivikivitalojen oman rakennesuunnittelun ansiosta kaikki rakenteiden liittymät on myös suunniteltu yksinkertaisiksi toteuttaa työmaalla. Tämän ja muutenkin yksinkertaisen rakennusmenetelmän ansiosta mahdollisten rakennusvirheiden riski jää hyvin pieneksi. Passiivikivirunko ei ole myöskään rakennusaikana arka kosteudelle soveltuen erinomaisesti myös ympärivuotiseen rakentamiseen.

 

Edullinen ja nopea rakentaa

Perinteisesti on totuttu kivitalon rungon pystytyksen olevan raskasta ja työlästä. Passiivikivitalon pystytys sen sijaan sujuu hyvin nopeasti ja mielekkäästi materiaalin helpon käsittelyn ja työstettävyyden ansiosta. Tämän ansiosta Passiivikivitalo onkin tehtävissä jopa heikommin eristetyn puutalon kustannuksilla. Myös julkisivurappaus voidaan tehdä ilman halkeiluriskiä kovan ja kestävän Neopor-eristeen päälle heti vesikaton asennuksen jälkeen. Passiivikivitalo sopii näin loistavasti myös perustajaurakointiin.


Suosion kasvu

Passiivikivitalon asukkaat ovat jo pitkään saaneet nauttia tasalämpöisestä, vedottomasta ja puhtaasta sisäilmasta. Asukkaiden tyytyväisyys on ollut todella korkea ja varmasti myös tämän takia Passiivikivitalot onkin nopeassa aikataulussa noussut RTS:n mukaan jo 2. suurimmaksi kivitalopakettitoimittajaksi. Passiivikivitalo tunnetaankin tänä päivänä erittäin laadukkaana ja kokonaisedullisena ratkaisuna, joka täyttää myös vuosikymmenen vaihteessa voimaanastuvan entistä tiukemman määräystason.

 Passiivikivitalot Vantaalla

Helppo ja turvallinen myydä

Edellä mainittujen seikkojen vuoksi Passiivikivitalo on jo tänä päivänä haluttua tavaraa talomarkkinoilla. Jo tällä hetkellä myyntiin tulleissa Passiivikivitaloissa myyntihinta on ollut markkinatasoon verrattuna hyvä ja myös myyntiaika verrattain lyhyt. Lisäksi Passiivikivitalon uskaltaa myös turvallisina mielin myydä eteenpäin ilman pelkoa runkorakenteisiin liittyvistä kosteusongelmista.

 

Yhteystiedot

Passiivikivitalot Oy
Puh 0207 780 444
Areenakatu 7
37570 Lempäälä

Pääkaupunkiseutu:
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa

www.passiivikivitalot.fi