Lammi-Kivitalot

Reset
Viimeksi päivitetty: 21.05.2019 15:38

Lammi-Kivitalot on Suomen suurin kivitalotoimittaja. Talojen runkomateriaalina käytetään lämpöeristettyjä betoniharkkoja ja jokainen talo suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lammi-Kivitalot on osa Lammin Betoni Oy:tä, jolla on 60-vuotiset perinteet ja kokemus betonituotteiden valmistamisesta ja rakentamisen kehittämisestä.

Lammikivitalo netti

 

Tuotteet, palvelut ja suunnittelu

Lammi-Kivitalojen tuotteisiin kuuluvat yksilöllinen Lammi-Kivitalo sekä LammiKellari. Jokainen Lammi-Kivitalo suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tontin asettamien rajoitusten mukaan. Kaksi valittavissa olevaa ulkoseinärakennetta (u-arvoiltaan 0,11 ja 0,17) yhdessä laajan toimituskokonaisuuden kanssa mahdollistaa optimoidun ja energiatehokkaan rakentamisen asiakkaan vaatimustason mukaisesti.

Palvelusisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Mahdollisuus on omatoimirakentamisesta aina yhteistyökumppanien avulla toteutettuun projektin kokonaishallintaan. Talot suunnitellaan aina tulevien asukkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Perheen koko, elämäntapa, harrastukset ja mieltymykset määrittävät niin tilankäyttöä, kuin kodin tyyliä ja tunnelmaa.

Uusi ideakirja tarjoaa yli 30 valmista talomallia ja ideoita oman yksilöllisen kodin toteuttamiseksi. Ideakirja on tilattavissa lammi-kivitalot.fi >> 

Lammi sisa

 

Toimitus

Talot toteutetaan yhteistyökumppaneiden avulla asiakkaan haluamassa valmiusasteessa pelkästä materiaalitoimituksesta aina avaimet käteen -toteutukseen asti. Tyypillinen rakennusaika Lammi-Kivitaloille on 8-12 kk.

 

Toimipisteet ja edustajat

Lammi-Kivitaloilla on omat toimipisteet Tampereella ja Vantaalla, sekä myyntiedustajat jokaisella kasvukeskusalueella ympäri Suomea.

 

Yhteystiedot

Lammi-Kivitalot - Lammin Betoni Oy

P. 0207 530 440

www.lammi-kivitalot.fi

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan:

Lammi-Kivitalojen asiakas on tyypillisesti hyvin toimeentuleva, johtavassa asemassa ja näyttäviä ratkaisuja arvostava oman kodin rakennuttaja. Lammi-kivitalo on usein täysin yksilöllinen, iso, 2-kerroksinen, moderni, rapattu, kellarillinen talo.

Lammin asiakas perustelee muihin talotehtaisiin verrattuna poikkeuksellisen usein valintaansa talon laadulla ja ulkonäöllä.

Rakentajat yleisesti mieltävät Lammi-Kivitalot luotettavaksi toimittajaksi, jolla on kauniit ja laadukkaat talot ja hyvät myyjäpalvelut sekä ammattitaitoiset myyjät.

Lammin asiakkaat ovat tyytyväisiä talonsa myyjään, toimitukseen ja tehtaaseen.