Kivitalopaketit

Passiivikivitalot

Reset
Viimeksi päivitetty: 04.09.2019 14:55

Passiivikivitalot suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti siten, että perhe saa laadukkaan, nykyajan passiivienergialuokan kivitalon. Passiivikivitalo on kokonaisuus, johon kuuluu kaikki rakennuksen keskeiset komponentit anturasta vesikattoon asti suunnitteluineen.

Passiivikivitalot Lumikki

 

Tuotteet ja palvelut

Passiivikivitalon seinien hyvä lämmöneristys perustuu kovaan ja tehokkaaseen Neopor-eristeeseen. Eriste-elementit on nopea ja helppo asentaa vaikka omatoimisesti ja ne voidaan saman tien rapata tai lautaverhota. Eriste-elementit ovat noin kolme kertaa suurempia kuin perinteiset harkot, mutta painavat vain noin 3 kiloa.

Passiivikivitalojen palvelusisältö räätälöidään asiakaskohtaisesti. Yritys toimittaa runkoratkaisun lisäksi myös kaikki muut talopakettiin liittyvät lämmityksen ja energiasäästön rakennusosat. Talopaketti soveltuu helppoutensa sekä työn keveytensä ansiosta erinomaisesti omatoimirakentajalle tai sen saa myös valmiiksi pystytettynä.

Myös kellarikerrokset toimitetaan joko omatoimirakentajapakettina tai haluttaessa valmiiksi asennettuna yläkerran talopakettitoimittajan rakenteisiin sopivana.

Muuttovalmis Passiivikivitalo toteutetaan yhdessä luottokumppani Evesa Oy:n kanssa.

Mallisto ja räätälöinti

Passiivikivitalot suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tontin asettamien rajoitusten mukaan. Yrityksen toteutuneita kohteita esitellään yrityksen kotisivuilla ja Passiivikivitalot on ollut aktiivisesti esillä myös asuntomessuilla.

 

Yhteystiedot

Passiivikivitalot Oy
Puh 0207 780 444
Areenakatu 7
37570 Lempäälä

Pääkaupunkiseutu:
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa

www.passiivikivitalot.fi

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan?

rts_tutkii_logo_pieni

Passiivikivitalojen valintatekijänä korostuu koko toimialalla voimakkaimmin laatu, yksilöllinen suunnittelu ja myyjän luotettavuus /ammattitaito. Myös mahdollisuutta tutustua taloon arvostetaan valintaperusteena korkealle.

Passiivikivitalojen asiakastyytyväisyys on erinomainen.