Kuusamo Hirsitalojen Nuuna rakentajien suosiossa

Reset
Viimeksi päivitetty: 28.10.2014 13:29

yritysesittaaKuusamo Hirsitalot on ollut suurimpia kasvajia Suomen talomarkkinoilla haastavista ajoista huolimatta. Erityisesti Nuuna -talomalli on noussut yhdeksi viime vuosien suosituimmista malleista hirsitalo- ja mökkirakentamisessa.

kuusamo nuuna julkisivu

Nuuna voitti kesällä järjestetyillä Loma-asuntomessuilla Kalajoella (23.6.-6.7.2014) messujen järjestämän yleisöäänestyksen kaikissa kolmessa kategoriassa. Nuuna palkittiin parhaana loma-asuntona ja se voitti lisäksi tittelit parhaasta sisustuksesta ja parhaasta terassista Malli on ollut yleisön suosiossa aiemminkin: vuonna 2011 se valittiin Mäntyharjun loma-asuntomessujen parhaaksi hirsihuvilaksi.

 kuusamo nuuna sisätilat

 

Nuuna taipuu moneksi

Nuunasta on tehty useita versioita, joista pienin perusmalli, Nuuna 37S -hirsimökki pitää sisällään saunan, pesuhuoneen, tuvan ja yhden makuuhuoneen. Kalajoen asuntomessuilla esillä ollut 129 m2:n suuruinen Nuuna-huvila oli muunnos valmistajan 3:n makuuhuoneen Nuuna-omakotitalosta.

Mallistolle on ominaista, että rakennuksen pohja on vapaasti skaalattavissa ja että pienetkin versiot tuntuvat sisätiloiltaan todellista kokoaan paljon suuremmilta.

Kaikissa Nuuna-malleissa on tavanomaisesta poikkeava arkkitehtuurinen ilme, jonka tunnistaa ennen kaikkea julkisivun auramaisesta ja polveilevasta muodosta sekä isoista lattiasta kattoon asti yltävistä ikkunoista.

Lisää tietoa Nuuna-mallistosta löytyy Kuusamo Hirsitalojen sivuilta >

kuusamo nuuna terassi

Rakennuksen huonejako ja järjestys on muutettavissa moneksi. Loma-asuntomessujen voittajatalo on varustettu kahdella makuuhuoneella ja autokatoksella. Malli on saatavissa myös esimerkiksi kolmella makuuhuoneella.

Nuunassa rakentajat arvostavatkin ennen kaikkea toimivia tilaratkaisuja, miellyttävää ulkonäköä ja valoisuutta. Katso alla olevasta videosta lyhyt esittely toimittajasta sekä messuvoittaja Nuunasta:

 

Lisätietoja:

Kuusamo Hirsitalot Oy

www.kuusamohirsitalot.fi

 

Tutustu Kuusamo Hirsitaloihin suomirakentaa.fi:ssa:

Yritys Esittely: Kuusamo Hirsitalot