Kimara

Reset
Viimeksi päivitetty: 16.10.2019 15:01

Kimara on K-Raudan oma hirsitalomerkki ja -mallisto. Kimaran laajasta mallistosta löytyy hirsitalojen ja hirsihuviloiden lisäksi mys hirsiset saunamökit sekä päärakennuksen tyyliin sopivat monikäyttöiset piharakennukset. 

 

Tuotteet ja palvelut

Kimaran kattava hirsivalikoima sisältää 14 erilaista energiataloudellisesti erinomaista hirttä, joista löydät varmasti rakennukseesi sopivan hirren, olipa kyseessä hirsitalo, hirsihuvila, hirsisauna tai saunamökki tai piharakennus.

Talon voi tilata valmiiksi asennettuna tai rakentaa sen kokonaan itse. Kimara-rakennukset myy K-Rauta, josta saa kattavia etuja ja hyödyllisiä palveluja sekä ammattitaitoista apua kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

Mallisto ja räätälöinti

Kimaran laajasta mallistosta löytyy hirsitalojen ja hirsihuviloiden lisäksi mys hirsiset saunamökit sekä päärakennuksen tyyliin sopivat monikäyttöiset piharakennukset.

Ekologiset ja tutkitusti turvalliset hirsitalot ja hirsihuvilat ovat yksilöllisesti muunneltavissa vastaamaan asiakkaiden toiveita ja tarpeita.

 

Lisätietoja

Kimara-rakennusten myynnistä vastaa K-Rauta. Löydät siis kokeneet ja ammattitaitoiset talomyyjät paikallisesta K-Raudasta.

www.kimara.fi 

 

Mitä asiakkaat ovat mieltä Kimarasta

Kimaran asiakkaille ulkonäkö/ympäristöön sopivuus, valmistajan ja myyjän luotettavuus sekä hyvät myyjäpalvelut ovat ratkaisevia valintaperusteita valinnassa.

Kimara mielletään yleisesti edulliseksi, sillä se valitaan usein valmiista mallistosta, eikä isoja muutoksia tarvitse tehdä, jolloin suunnittelukustannukset ovat alhaiset.

Kimaran asiakkaat ovat koko toimialan tyytyväisimpiä talomyyjäänsä. Asiakkaat ovat myös valmiita suosittelemaan merkkiä muillekin rakentajille.