Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kattotoimialan pisimmät kokonaistakuut

Ruukki Constuction Oy:

Ruukilta saat kaiken, mitä toimivalle vesikatolle tarvitset: profiilikatteet, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet. Markkinoiden pisimmällä kokonaistakuulla ja tietenkin haluttaessa valmiiksi asennettuna! Tarjoamme myös tietoa ja asiantuntemusta teräskattojen hoitoon ja huoltoon.

Ruukki Nordic on edullinen, mutta ei todellakaan vaatimaton.

 

Ruukki on vesikattotuotteiden markkinajohtaja

Ruukki on valmistanut kestäviä ja mitoiltaan tarkkoja kattoja jo lähes 60 vuoden ajan. Ruukki on Suomessa ainoa toimittaja, joka valmistaa tuotteet itse omasta teräksestä ja hoitaa projektin alusta loppuun.


Laaja katemallisto antaa paljon vaihtoehtoja

Uutuus Ruukki Nordic kuuluu pystysaumakatteiden tuoteperheeseen ja on kustannustehokas ratkaisu omakotirakentajalle. Ruukki Nordic vastaa muiden alalla toimivien tehdasvalmisteista lippulaivatuotetta. Ruukki Classic Silence on teknisesti ja ulkonäöllisesti ylivoimaisesti markkinoiden paras katto. Piiloon jäävät kiinnitysruuvit, räystäältä taitettu etureuna ja tasalaatuinen, sileä pinta takaavat viimeistellyn ulkonäön. Tehdasvalmisteiset myrskytiivistykset pontissa sekä ääniä vaimentava Silence-materiaali nostavat suorituskyvyn uudelle tasolle. Kate on kolmanneksen aiempaa hiljaisempi. Perinteisessä Ruukki Classicissa, on samat ominaisuudet kuin Ruukki Classic Silence-katteessa, mutta ilman ääniä vaimentavaa Silence-materiaalia.

Muotokatepuolella valikoimaamme kuuluvat Ruukki Aaltokainen, Ruukki Tiilikainen, Ruukki Elite ja Ruukki Finnera. Ruukki Finnera myydään asennusvalmiina katelevyinä suoraan jälleenmyyjiemme varastosta, joten katto valmistuu entistä nopeammin. Finnera-katelevyt ovat keveitä ja moduulimittaisina kompaktin kokoisia kuljettaa peräkärryssä, pakettiautossa tai vaikka veneessä.

Valmistamamme katteet sopivat erinomaisesti eri talotyyppeihin sekä monimuotoiseen arkkitehtuuriin. Suomen laajimmasta tuote- ja palveluvalikoimasta on helppo löytää juuri itselle sopivin vaihtoehto. Kattomme on valmistettu Suomessa ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-alkuperäismerkintä.


Markkinoiden pisimmät kokonaistakuut

Ruukin kolme laatuluokkaa (Ruukki 50 Plus, Ruukki 40 ja Ruukki 30) takaavat tuotteidemme alkuperän, laadun ja kestävyyden. Laatuluokka määrittää tuotteen teknisen takuuajan. Ruukilta saat laatuluokkaan perustuvan pitkäaikaisen tuotetakuun valmiille kattoprofiilille.

Rekisteröimällä kattosi saat takuudokumentin talokirjaasi ja takuu seuraa kiinteistön mukana. Ruukin takuu on markkinoiden pisin kokonaistakuu kattotuotteelle.

 

Kaikkiin olosuhteisiin, kaiken katteeksi

Teräskate sopii mainiosti uudisrakentamiseen. Väri- sekä mallivaihtoehtoja on useita, joten omaan ympäristöön sopivan katon valinta on helppoa. Teräskatteen etuna on keveys, sillä rakennusta ei haluta kuormittaa painavalla vesikatolla. Teräskatteen asentaminen on sujuvaa ja se on helppohoitoinen. Kevyet alusrakenteet ja kattorakenteet merkitsevät säästöjä materiaaleissa ja asennustöissä. Ruukilta saa kaiken: Ruukin toimitus sisältää kuhunkin kohteeseen mitoitetun ratkaisun, jossa kaikki osat ja materiaalit toimivat saumattomasti yhdessä.

 

Ruukilla valtakunnallinen asennuspalvelu

Yhä useampi uuden talon rakentaja haluaa kattonsa valmiiksi asennettuna. Ruukin kattopakettiin kuuluvat katemalleihin sopivat kiinnitystarvikkeet, tiivisteet, läpiviennit, rännit, lumiesteet, tikkaat, lapetikkaat, kattosillat ja asennus. Asentajamme ovat pitkän kokemuksen omaavia ammattilaisia. Ruukin asennukselle myönnetään 5 vuoden takuu.

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja laitetaan kattoasiasi kuntoon!

Puh. 020 599 0090

www.ruukki.fi 

 ruukkilogo

 

Yhteystiedot

Ruukki

Puh. 020 - 592 7774

www.ruukkikatot.fi

 

Ruukki palvelee:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (korjausrakentaminen)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (uudisrakentaminen)

 

ruukki 200x400 retargeting web banner

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot