Icopal bitumikatteet

Reset
Viimeksi päivitetty: 19.03.2019 13:07

Icopal Oy:n valikoimaan kuuluvat kate- ja vedeneristysmateriaalit sekä rakennusten suojaamiseen tarkoitetut tuotteet. Icopalin Suomen tuotantolaitos ja keskusvarasto sijaitsevat Espoon Juvanmalmilla. Icopal Oy kuuluu kansainväliseen BMI Group -konserniin, joka on Euroopan suurin loivien ja jyrkkien kattojen sekä vedeneristyksen ratkaisujen valmistaja. 

musta plano ikkunat

Tuotteet ja palvelut

Icopalin tuotevalikoima on laaja ja siihen kuuluvat mm:

BMI Suomen urakointiyhtiö Icopal Katto Oy puolestaan urakoi kaikki kattotyypit ja muut vedeneristykset materiaalista riippumatta, harjakatoista viherkattoihin ja pihakansiin. Icopal Katto Oy:n Huoltopalvelu tarjoaa kaikille katoille huollot, tarkastukset ja korjaukset. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös kiinteistön savunpoiston kartoitukset, tarkastukset ja huollot sekä kattojen talvihuollot. 

 

Icopal on osa BMI Groupia

BMI Groupiin kuuluu useita vahvoja ja vakiintuneita brändejä joista Suomessa toimivat Icopal ja kattotiilistä tunnettu Ormax Monier sekä valmispiippuja valmistava Schiedel Savuhormistot. BMI Groupin pääkonttori sijaitsee Lontoossa ja sen yhtiöiden liikevaihto oli yli 2 miljardia euroa vuonna 2016. Yhtiössä on yhteensä yli 11 000 työntekijää. 

 

Yhteystiedot

Icopal-tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä>>>

www.icopal.fi

 

Lue lisää Icopalista suomirakentaa.fi:ssa:

Toimivan viherkaton rakentaminen