Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Helppo ja huoleton jätevesiliittymä säästää omakotirakentajaa

Omakotitaloa suunniteltaessa on otettava huomioon sekä valtakunnalliset että paikkakuntakohtaiset ohjeet ja määräykset jätevesien käsittelyssä. Kunnat voivat antaa pohjavesi- ja ranta-alueilla perustasoa ankarampia puhdistusvaatimuksia. Jos kiinteistö ei kuulu kunnallisen jätevedenkäsittelyn piiriin, on omakotitalon rakentajan tehtävä kiinteistöönsä ensin myös paikalliset vaatimukset huomioonottava jätevesisuunnitelma ja sitten rakennettava sen mukainen jätevesijärjestelmä.


Jätevesiliittymä vain kuukausimaksulla

Jätevesiliittymä on helppo tapa hoitaa kiinteistön jätevesien käsittely laillisesti ja puhtaasti. Jätevesiliittymä käyttää tutkittua ja patentoitua, bioreaktorin sisältävää Clewerin pienpuhdistamoa.

Helposti asennettava pienpuhdistamo on pienikokoinen ja kevytrakenteinen, jolloin se sopii myös vaikeisiin maastoihin. Clewerin Jätevesiliittymän valitseva omakotirakentaja saa laitteen, kuljetuksen ja asennuksen ilman alkupääomaa, kuukausi- ja käsittelymaksulla. Kuukausimaksu pitää sisällään myös huollot ja tyhjennykset.

Jätevesiliittymä on etävalvottu eikä sen käyttäjän tarvitse itse tehdä mitään toimenpiteitä laitteen huoltojen tai tyhjennysten suhteen.

 

Ympäristöystävällinen jätevesiliittymä

Haja-asutusalueita koskeva lakimuutos (Ympäristönsuojelulaki 19/2017) on vauhdittanut omakotitaloille ja kesämökeille suunniteltujen jätevesiratkaisujen kehitystyötä.

Jätevesiliittymä on valinta, jolla kiinteistön omistaja varmistaa erittäin puhtaan lopputuloksen useiksi vuosiksi. Clewerin Jätevesiliittymä kiittää käyttäjäänsä jättämällä
tontille pelkästään puhdasta vettä.

 

Tutustu rakentajaa ja luontoa säästävään Jätevesiliittymään osoitteessa: www.jatevesiliittyma.fi 

tai kysy lisätietoja numerosta: 044 480 8808 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot