Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

svedbergs banneri luo kylpyhuone

Svedbergs

Svedbergs on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Laaja tuotevalikoima sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-malliston.

Holger Svedberg aloitti vuonna 1920 maitotonkkien valmistuksen ja siirtyi kuusikymmentäluvulla peilikaappeihin. Maitotonkkia ja peilikaappeja yhdistää enää pelti, jota Holger valmisti omassa verstaassaan, ja jonka piti olla parasta mahdollista laatua. Kuusikymmentäluvulla Svedbergs oli ensimmäinen, joka keksi yhdistää kylpyhuonekaapin ja valaisimen. Se oli mullistava uutuus, josta tuli tyyli-ikoni moderneille kylpyhuoneille. Sama kehitys jatkuu tänäkin päivänä.

Svedbergs JENNY Press

Kuvassa Svedbergsin Jenny peilikaappi.

 

Täydellinen kylpyhuone

Svedbergs suunnittelee, valmistaa ja markkinoi täydellistä kylpyhuonetta. Uusia tuotteita suunnitellessamme lähdemme liikkeelle kuluttajan tarpeesta. Täydellinen kylpyhuone tarkoittaa myös, että löydät mallistosta kaiken tarvittavan kylpyhuoneeseen ja osat sopivat aina yhteen. Kalusteet, hanat, suihkuseinät, ammeet, pyyhekuivaimet, WC-istuimet, lisätarvikkeet.

 

Valmistus

Kaikki kalusteet valmistetaan omassa tehtaassamme ja kasataan ennen toimitusta. Kalusteiden valmistus tapahtuu 8-vaiheisessa prosessissa, ja kalusteen pinta on käsitelty 4 kertaa lakalla/maalilla. Käytämme puusävyissä aina aitoa puuviilua.

Svedbergs Sid 46-47 2014

Kuvassa Joy kalustesarja, Oval valumarmoriamme ja Entré suihkuseinä.

 

Kalustesarjat ja suunnitteluohjelma

Mallistossamme on kuusi eri kalustesarjaa, jotka puhuttelevat erilaisia sisustajia. Monimuotoinen Forma, hienostunut Joy, rohkea Style, romanttinen Svea, rauhallinen Classic ja pienen kylpyhuoneen pelastaja Easy. Kotisivuillamme on suunnitteluohjelma, jossa voit muutamalla klikkauksella testata mitkä kalusteet olisivat sinun unelmakylpyhuoneessasi. Voit lähettää kuvan omaan sähköpostiisi tai vaikkapa suoraan jälleenmyyjälle.

 

Yhteystiedot

Svedbergs

www.svedbergs.fi

Kylpyhuonenäyttely: Klovinpellontie 1-3

Asiakaspalvelu (09) 584 10 500

info(at)svedbergs.fi

Myynti: Jälleenmyyjät ympäri Suomen

Svedbergs logo FI 2014

 

Yhteystiedot

Svedbergs

www.svedbergs.fi

Kylpyhuonenäyttely: Klovinpellontie 1-3

Asiakaspalvelu (09) 584 10 500

info(at)svedbergs.fi

Myynti: Jälleenmyyjät ympäri Suomen

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot