Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Perustava betoniperustukset ja rungot

Ympäri Suomen toimiva Perustava on erikoistunut betoniperustusten ja -runkojen suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen. Perustavan asiakkaita ovat yksityiset rakentajat, rakennusliikkeet ja talotoimittajat.  Perustavalta saat yhdeltä luukulta kaikki mitä talon tai rakennuksen alle tarvitset - maaperätutkimuksesta aina betonirunkoon saakka. 

 

Tuotteet ja palvelut

Perustavan ydintuote eli valuperustus on nopea, millintarkka, muuntuva, helppo, kustannusoptimoitu ja kerralla valmis. Samalla Perustava tarjoaa asiakkailleen maaperätutkimukset, perustussuunnitelmat ja paalutukset. Maanrakennusta Perustava tarjoaa tällä hetkellä Heinolasta Helsinkiin välisellä alueella.

Perustavan toimitus sisältää aina sekä perustusten rakennesuunnittelun että toteutuksen. Perustava vastaa kaikista perustamisvaiheessa tarvittavista pöytäkirjoista ja dokumenteista, tarvittaessa myös mahdolliset työmaa- ja virastokäynnit on mahdollista sisällyttää toimitukseen. Jokainen perustus suunnitellaan rakennuspaikan ja rakennuksen asettamien vaatimusten mukaisesti. Hyvällä suunnittelulla kohteeseen valitaan järkevät ja toimivat rakenteet, joilla saavutetaan kustannussäästöjä ja asiakkaalle edullisempi hinta.

Talon kanssa samaan aikaan voidaan toteuttaa sokkelit myös tuleviin talousrakennuksiin, kuten autotalliin tai varastoon sekä pilarit terassille.

 

Perustuskokonaisuuden toimitussisältö

Kohteesta riippuen perustuskokonaisuuteen kuuluu yleensä suunnittelu, betonit, raudat, sokkelit varauksineen, sokkelissa kiinni olevat pystyeristeet, muottityöt ja asennustyöt.

Paalutuskohteessa perustuskokonaisuuteen kuuluu yleensä näiden lisäksi paalupisteiden suunnittelu, paalutus teräspaaluilla sekä ontelolaatat reikineen eli varauksineen, mikäli lvi-suunnitelmat ovat valmiina.

Kellarirakenteisiin kuuluu kellariin liittyvät suunnitelmat arkkitehtikuviin perustuen kuten anturoiden, elementtien, onteloiden ja porrasaukkojen suunnitelmat, salaoja-, radon- ja routasuunnitelmat.

Kellarikohde sisältää myös välipohjan ja kellarin betoniseinät porrasaukkoineen. Perustavan jäljiltä kellari on periaatteessa lattiavaluja vaille valmis.

 

Pyydä tarjous

Rakentaminen kannattaa aloittaa aina maaperätutkimuksesta. Sen jälkeen perustusten hinnan määrittäminen on paljon helpompaa. Kannattaa muistaa, että kysyminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään, joten aina kannattaa pyytää tarjousta ja kysyä neuvoja!

https://www.perustava.fi/yhteystiedot/pyyda-tarjous 

 

 

Perustava Oy

www.perustava.fi 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot