Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Hyvä omakotirakentaja, mökkirakentaja, korjaaja tai rakentamisesta muuten kiinnostunut.

suomirakentaa.fi on tietosivusto omakotitalo-, mökki- , korjaus- ja ammattirakentajille sekä alan päättäjille ja medialle. Sivustolla opastetaan rakentamisen keskeisissä valinnoissa sekä käsitellään rakentamisen kustannuksia. Sisältö pohjautuu Rakennustutkimus RTS Oy:n tutkimuksiin sekä alan asiantuntijoihin.

Remontti-ilta Espoon Domus Centerissä 27.11. klo 17-20

remontti nettiin

Espoon Domus Centerissä järjestetään remontti-ilta 27.11.2014 klo 17-20. Varaa etukäteen suunnitteluaika niin saat lasilaidat keittiöön vakiolaatikon hinnalla. Tapahtumassa mahdollisuus tutustua myös uusiin malliryhmiin ja paikalla on kokki kokkaamassa herkkuja AEG:n höyryuunilla.

Paikka: Espoon Domus Center, Martinkuja 10, 02270 Espoo puh. 0207 100 237

 Lisätietoja: www.domus.fi

Omakotisanomat 1 ja 2 suomirakentaa.fi:ssa

Omakotisanomien vuoden 2013 kaksi ensimmäistä numeroa ovat nyt luettavissa suomirakentaa.fi:ssa.

Omakotisanomat I on suunnattu erityisesti pientalorakentajille ja siinä käydään läpi mm. talopakettien ja muuttovalmistalojen valintaa, rakentamisen kustannuksia ja esitellään johtavia talotoimittajia.

Omakotisanomat II on puolestaan mökkiläisille ja lomarakentajille suunnattu erikoisnumero, joka sisältää lomakiinteistön päiväkirjan. Lomakiinteistön päiväkirja on tarkoitettu mökillä pidettäväksi pitkäaikaiseen käyttöön. Siinä on ohjeita kiinteistön hoitoon ja toimii samalla kiinteistön huoltokirjana.

Lehtien fyysiset versiot ovat jaossa useilla kevään messuilla. Lehtien nettiversioihin voit tutustua klikkaamalla tästä!

Alakategoriat

 • Uutiset
  Artikkeleita:
  17
 • Top-listat
  Täällä esitellään kaikki ilmestyneet Top-listat.
  Artikkeleita:
  1

Image Map