Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Vapautta, ekologisuutta, uusia maisemia - vuokrauksen uudet tuulet

Perinteisesti Suomessa on ollut kaksi tapaa asua: omistusasuminen tai vuokra-asuminen, joista erityisesti omakotiasuminen on perinteisesti nähty kaikista tavoitelluimpana ja vakaimpana tapana elää. Muuttuvan maailman ja globalisaation myötä tämä on kuitenkin hiljalleen muuttunut. 

Älykoti - mitä se tarkoittaa?

Älykodissa ei välttämättä pelata vain shakkia ja keskustella korkealentoisesti Dostojevskin tuotannosta, vaan kyse on jostain aivan muusta. Kyseessä on teknologian ja kodin analogisten laitteiden yhdistäminen tavalla, joka mahdollistaa kodinlaitteiden ohjaamista kodin ulkopuolelta käsin, yleensä mobiilisovelluksen avulla.

Asfaltti vai pihakivi pihan ja pihatien päällysteeksi

Asfaltti tai pihakivetys ovat suosittuja lopullisia pihatien päällysteitä kivisoran tai sepelin ohella. Ne tekevät pihatiestä viimeistellyn, turvallisen ja helppohoitoisen. Laadukkaasti toteutettu pihatie vaatii hyvin tehdyn, routimattoman alustan, jotta kivetys tai asfaltti säilyvät hyvänä vuosikymmenien ajan.

Kun vain paras kelpaa, valitse netti huolella

DNA Oyj:

Vaatimukset netin nopeuden suhteen kasvavat jatkuvasti; tekniikka kehittyy, tarjolle ilmestyy uusia palveluita ja perhe kasvaa. Nopeasti muuttuvassa maailmassa nettiliittymän pitää pysyä muutoksessa mukana.

Kodin viilennys lämpöpumpun avulla

NIBE Energy Systems Oy:

Lähes kaikilla lämmitykseen tarkoitetuilla lämpöpumpuilla voidaan myös viilentää kotia. Tyypillisesti ilmalämpöpumppuja käytetään kesäisin viilennykseen, mutta muitakin, usein tehokkaampia, viilennysmenetelmiä on käytettävissä. Cool-IN viilennysjärjestelmä on suunniteltu miellyttävään ja järkevään viilennykseen ja sen voi liittää kaikkiin NIBE maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppumalleihin.

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>

 

 

nibelogo 

 

 Stiebel Eltron logo