Puustelli

Reset
Viimeksi päivitetty: 16.11.2020 16:42

Puustelli on tunnetuin ja ostetuin keittiömerkki suomalaisten pientalorakentajien keskuudessa. Puustelli tunnetaan korkealaatuisten keittiökalusteiden valmistajana ja ekologisten tuotantotapojen edelläkävijänä koko kalustealalla. Yritys kuuluu Harjavalta-konserniin, joka on vuonna 1920 perustettu perheyritys. 

puustelliuusi

Puustelli Group Oy valmistaa korkealaatuisia ja pitkäikäisiä kalusteita ja kansainvälistyvä organisaatio vie keittiöitä Ruotsiin, Venäjälle sekä Baltian maihin. Yritys panostaa erityisesti ekologisiin ja kestävän kehityksen tuotteisiin. Samaan Harjavalta -konserniin kuuluu myös Kastelli-talot, joka on alansa johtava valmistalomerkki Suomessa. 

 

Tuote

Puustelli valmistaa korkealuokkaisia kiintokalusteita jokaiseen kotiin. Tuotteet valmistetaan aina asiakaskohtaisesti ja tuodaan kotiin, perille asti. Yrityksen tuotevahvuuksia ovat korkealuokkaiset materiaalit ja viimeisimmän teknologian valmistustavat. Tämä näkyy tuotteen laadussa ja kestävissä, pitkäikäisissä tuotteissa. Laatu ja joustava asiakaspalvelu ovat tehneet Puustellista Suomen ostetuimman keittiömerkin jo useaksi vuosikymmeneksi.

Puustelli -keittiökalusteiden toimivuustakuu on 10 vuotta, laatikostojen mekanismeilla jopa 30 vuotta. Tuotteilla, joita yritys ei itse valmista, kuten kodinkoneet, altaat ja hanat, takuuaika on kunkin valmistajan myöntämä 2 vuotta. Puustelli -asentajien suorittamalle asennustyölle Puustelli antaa kahden vuoden takuun.

Ekologinen Puustelli Miinus

Puustellin lanseerama myös täysin uuden, ekologisen keittiön, jonka jokainen osa on hiilijalanjälkilaskelmien perusteella valittu ja ekologisin perustein valmistettu. Puustelli Miinus –keittiössä ei käytetä MDF- eikä lastulevyä, ei melamiini- eikä laminaattipintoja. Rungon sivukehys on biokomposiittia ja tuotteelle on haettu PCT-patenttia. Nuoresta iästään huolimatta Miinus –keittiö on jo palkittu merkittävänä ekologisena tuotteena niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Lue lisää: Puustellin Miinus-keittiö on aidosti ekologinen

 

Mallisto ja suunnittelu

Puustelli -materiaalien valinta suoritetaan aina ekologisia arvoja korostaen ja valmistustavat ovat alan ekologisinta kärkeä. Materiaaleja hankitaan vain luotettavista lähteistä, joissa sekä ekologiset että humanitaariset arvot ja toimintatavat ovat hyväksyttyjä. Mallistosta löytyy kalusteita sekä moderneja trendejä, että perinteisempiä linjoja etsiville.

Yleensä Puustellista ostetaan kokonaisuuksia, joihin kuuluvat kalusteiden lisäksi kodinkoneet, altaat, hanat, valaisimet jne. Valikoimiin kuuluvat myös kokonaisuudet kylpyhuoneeseen, vaatesäilytykseen ja kodinhoitotiloihin tarkoitetut kalusteet.

 

Palvelut

Puustelli nojaa omaan palvelukonseptiinsa, joka kehittyy koko ajan lisää. Tänä päivänä asiakas saa remontti- tai rakennushankkeen yhteydessä halutessaan ihan kaiken, aina avaimet käteen asti.

ALL Inclusive –palvelukonseptin voi räätälöidä jokaiselle sopivaksi. Toiset haluavat tehdä jotain itse, toiset eivät. Kaikki kuitenkin on haluttaessa saatavilla, aina vanhojen kalusteiden purkamisesta ja kierrättämisestä, loppusiivoukseen asti. Rahoitus on myös tärkeä osa palvelua. Asiakas saa tietää kokonaiskustannukset jo ostaessaan, eikä oma budjettiin tule yllätyksiä.

Edustajat

Puustellin myymäläverkosto on kattava. Myymälöitä on yli 40 ja Ruotsissakin toistakymmentä. Myymälöiden ja myyjien yhteystiedot ja ajo-ohjeet löytyvät kätevästi yrityksen kotisivuilta.

 

Yhteystiedot

Puustelli Group Oy

www.puustelli.fi