Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Petra

Petra -keittiöt mielletään omakotirakentajien ja remontoijien keskuu­dessa laadukkaana ja luotettavana valmistajana, jolla on hyvännäköiset tuotteet ja hyvät esitteet. Valintaan vaikuttaa tavallista useammin hyvä suunnittelu- ja myyntipalvelu ja myyjän aktiivisuus. Keskihinta Petra -kau­poissa on 11 300 €, remonteissa 6780€. Tyytyväisyydessä Petran ostaneet antavat valmistajalle kiitettävän arvosanan.

 

Petra-keittiöt ovat Suomen suurimman keittiö- ja kylpyhuonekalusteita valmistavan Novart Oy:n laatutuotteita. Novartin tehdas sijaitsee Nastolassa. Yritys tekee tuotteita jo yli 60 vuoden kokemuksella sekä kotimaahan että vientiin. Yhtiö on osa Nobia konsernia, joka on Euroopan johtava keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden valmistaja.

 petra

Tuote

Petran laajasta mallistosta löy­tää toimivan ratkaisun niin perinteitä kunnioittava kuin moder­niin ilmeeseen mieltynyt rakentaja ja remontintekijä. Mallistos­ta löydät toimivat ratkaisut keittiön lisäksi wc:n, kylpyhuonee­seen, vaatehuoltoon, apukeittiöön sekä eteis- ja makuuhuone­tiloihin. Apunasi on Petran ammattitaitoiset suunnittelijat. Pet­ra asiantuntijan löydät useimmista K-raudoista, Petra merkki­liikkeistä ja Keittiömaailmoista.

petra2

Yhteystiedot

Petra-keittiöt

Puh. 020 7730 730

www.petrakeittiot.fi 

 

Lue lisää keittiöistä:

 

Puhtaan valkoisiin keittiöihin kontrasteja ja rosoisuutta

petralogo

 

Yhteystiedot

Petra-keittiöt

Puh. 020 7730 730

www.petrakeittiot.fi

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot