Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

A La Carte

 A La Carte on rakentajien mielestä luotettava valmis­taja, jonka tuotteet ovat hyvälaatuisia ja kauniita ja mallisto hyvä. Erityisesti valintaperusteena korostuu hy­vä suunnittelu- ja myyntipalvelu sekä näyttävä ja tyyliin sopiva mallisto. Valintaperusteina korostuvat myös val­mistajan tunnettuus ja luotettavuus.

 

A la Carte on Suomen suurimman keittiökalustevalmistajan Novart Oy:n kansainvälisen ilmeen ja laatutason omaava keit­tiöbrändi, joka toteuttaa vaativat keittiöratkaisut suomalai­siin makumieltymyksiin korkeatasoisesti ja ammattitaitoisesti. Novartin tehdas sijaitsee Nastolassa. Yritys tekee tuotteita jo yli 60 vuoden kokemuksella sekä kotimaahan että vientiin. Yhtiö on osa Nobia konsernia, joka on Euroopan johtava keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden valmistaja.

alacarte 1

 

Tuote

Asiantuntevan myyntikanavan muodostavat A la Carte Studiot ja Keittiömaailman erikoisliikkeet, joissa molemmissa korostu­vat kodin tärkeimmän tilan sisustusnäkemys ja tunnelma. Täy­den palvelun keittiöasiantuntijana A la Carte toteuttaa keittiön toivotussa hintaluokassa aina yksityiskohtaisesta suunni­telmasta kalusteiden asennukseen rakennettaessa uutta tai re­montoidessa vanhaa. A la Carten kotisivuilla on makumieltymystesti jonka avulla saat helposti osviittaa siitä, mikä keittiö sopii juuri sinulle. Kotisivujen kautta on myös helppo varata aika henkilökohtaiseen keittiösuunnitteluun.

 alacarte 2

 

Palvelut

A la Carte tarjoaa kokonaisvaltaisen keittiösuunnittelupalvelun joka lähtee tarvekartoituksesta, jolloin tarkistetaan mm. ovien, ikkunoiden, lämpöpatterien sekä sähkö- ja vesijohtojen sijainnit, sekä tehdään tarvittavat mittaukset. Asiakas voi seurata suunnitelman kehittymistä tietokoneen ruudulla CAD-kuvina. Tällöin saadaan selkeä käsitys rakenteista ja eri värivaihtoehdoista. Tämän jälkeen asiakas saa kirjallisen tarjouksen josta käy selville kokonaiskustannukset. Tämän jälkeen on vielä mahdollista keskustella eri vaihtoehtojen vaikutuksista hintaan. Keittiöiden toimitusaika on 4.6 viikkoa ja A la Cartelta on mahdollisuus tilata myös asennuspalvelu. A la Carte kalusteilla on viiden vuoden toimivuustakuu.

 

Yhteystiedot

A La Carte

Puh. 020 7730 730

www.alacartekeittiot.fi

 

Lue lisää keittiöistä:

Puhtaan valkoisiin keittiöihin kontrasteja ja rosoisuutta.

alacartelogo

Yhteystiedot

A La Carte

Puh. 020 7730 730

www.alacartekeittiot.fi

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot