Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Keittiökalusteissa on kilpailua

Keittiötään suunnitteleva omakotirakentaja tutustuu ennen valintapäätöstään keskimäärin neljään kalustetoimittajaan. Rakentaja on voinut teetää suunnitelmansa esim. sisustusarkkitehdillä, mutta useimmiten suunnitelman tekee kalustetoimittaja kuunneltuaan rakentajan toiveita ja mieltymyksiä. Osaava myyjä osaa omista tuotteistaan tehdä juuri asiakkaan toiveiden mukaisen keittiön. Kalustetoimittaja toimittaa usein myös kodinkoneet keittiön mukana, samoin kuin asennuksenkin.

topikeittiot nettiin

Kuva: Topi-Keittiöt

Tarjolla olevaan valikoimaan tutustutaan joko internetin, tai esitteiden avulla, tai poikkeamalla myyntipisteeseen. Myyjän kanssa neuvottelutilanteeseen päästyään noin kolmannes pääty jo tässä vaiheessa yhden ainoan tarjouksen perusteella kauppaan. Osaavan myyjän asiantuntemus ja hyvä myyntipalvelu säästävät rakentajankin aikaa, kun sekä budjetin, laadun että kaapiston ulkonäköseikat kohtaavat jo tässä vaiheessa ja rakentaja pääsee keskittymään muihin hankintoihin. Jokainen rakentaja on kuitenkin erilainen ja jos on aikaa, on hyvä vertailla eri vaihtoehtoja ja tarjontaa.

Uusissa omakotitaloissa keittökalustemerkkinä Puustelli on ollut ykkönen jo vuosikymmeniä. Rakentajista reilu neljännes valitsee Puustellin kalusteet. Topi-keittiöt on toiseksi ja Domus kolmanneksi suosituin. Suomen suurimman kalustevalmistajan Novart Oy:n 3 merkkiä A la Carte, Parma- ja Petra-keittiöt ovat myös rakentajien suosiossa. Ruotsalainen Ikea-keittiö on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta.

keittiokalutboksi nettiin

Tutustu suurimpiin keittiömerkkeihin: Keittiötoimittajien esittely ja vertailu

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>

 

 

puustellilogo

alacartelogo 

petralogo