Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Uponor ilmanvaihto

rts_tutkii_logo_pieni

Yritys

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä.

Uponor Oy:n juuret johtavat 1960-luvun puoliväliin, jolloin yritys perusti Nastolaan ensimmäisen muovitehtaansa. Tämä putkiyhteiden valmistamiseen erikoistunut yritys on kasvanut ja laajentunut voimakkaasti ensin kotimaassa ja 1980-luvulta lähtien myös kansainvälisesti. Nykyään Uponorin liikevaihdosta jo yli 90 % tulee Suomen rajojen ulkopuolelta.

Uponorilla on tuotteita lähes kaikkeen, minkä toteuttamisessa voidaan käyttää muoviputkia: lattialämmitys, käyttövesi, ilmanvaihto, viemäröinti, jätevesikäsittely, sadevedenpoisto, eristetyt putket, pihan sulanapito ja radonin poisto.

Uponor KOTI on uudenlainen verkossa toimiva LVI-palvelukokonaisuus omakotitalon rakentajalle ja remontoijalle. Verkkopalvelusta voi hankkia kaikki LVI-järjestelmät suunnittelusta asennukseen ja käytönopastukseen.

uponorilmanvaihtoj1

Uponor ilmanvaihto

Uponor -ilmanvaihtokanaviston käsiteltävyys on helppoa: putkien katkaisu tapahtuu käsisahalla, joten mitään vaarallisia tulitöitä ei työmaalla tarvitse tehdä. Liitos- ja kanavarakenne on patentoitu, kanavisto ei ruostu eikä syövy missään olosuhteissa. Huonetiloihin näkyviä venttiilejä saa paitsi valkoisina, myös messingin ja krominvärisinä. Järjestelmä on luokiteltu parhaaseen puhtausluokkaan ja se on saanut Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen.

Uponorin kotisivuille pääset tästä: www.uponor.fi