Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Takan hankinta on helppoa

Uunisepät:

Takan vaihtamista uuteen pohditaan monissa kodeissa. Syitä on monia. Joskus vanha takka ei enää sovi kodin sisustukseen tyylinsä, värityksensä tai kokonsa vuoksi. Voi olla, ettei se vastaa asukkaiden tarpeita tai takan elinkaari on loppusuoralla. Nykyisin takan vaihtaminen on vaivaton projekti ja uuden takan voi hankkia avaimet käteen -toimituksena niin, että hormisaneeraus ja vanhan takan purku kuuluu urakkaan.

 

Kuva: Uunisepät

 

Energiaa säästyy tehokkaasti

Uusi takka valitaan usein nimenomaan kauniin ulkonäkönsä perusteella. Tunteilla ja unelmilla on tärkeä osansa valinnassa, sillä perheissä haaveillaan rentouttavista hetkistä takkatulen ääressä pitkinä, pimeinä talvi-iltoina. Kannattaa muistaa, että moderni varaava takka on aina myös järkivalinta.

Varaava takka on erittäin tehokas lämmönlähde, jonka avulla todella säästää merkittäviä summia energialaskussa.

Varaavan takan hyötysuhde on jopa 80–85 %. Oikein käytettynä sopivan kokoisella varaavalla takalla saadaan katettua yli kolmasosa rakennuksen koko lämmitystarpeesta. Varaavan takan rakenteisiin varastoitunut miellyttävä lämpö vapautuu huonetiloihin tasaisesti ja pitkään.

Sähkölämmitystaloissa varaavaa takkaa kannattaa käyttää pakkaskaudella säännöllisesti. Se myös turvaa lämmön mahdollisten sähkökatkosten aikana ja leivinuunilla voi valmistaa ihanaa, terveellistä ruokaa.


Takan ostaminen verkkokaupasta

Yhä useampi suomalainen käyttää nettiä päivittäin ja takan ostaminen verkkokaupasta on jo nykyaikaa. Netissä on helppo selailla ja vertailla eri takkamalleja ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokaupassa pystyy itse laskemaan hinnan koko toimitukselle ja tilauksen tekeminen on napin painalluksen päässä. Verkkokaupan toimitusaika on lyhyt. Hyvästä verkkokaupasta löytyy tarvittavat tiedot takan hankintaan ja verkossa on toimiva asiakaspalvelu.

 

Luotettava takkatoimittaja

Yli 30 vuoden aikana Uunisepät on toimittanut 150 000 varaavaa takkaa ympäri Suomea. Uuniseppien valmistamissa takoissa yhdistyvät vuosisataisen tulisijaperinteen viisaus ja viimeistelty käsityö.

 

1. Asiantuntijan tarvekartoitus

Uunisepät uunimestari käy paikan päällä ja käy läpi toiveenne muutostöiden tarpeesta. Hormikatselmuksen tekee nuohooja ja antaa lausunnon hormisaneerauksen tarpeesta.

2. Takan valinta ja kokonaistarjous

Löydä sopiva takkamalli ja viimeistele suunnitelma sisustukseen sopivilla pintamateriaaleilla ja väreillä. Saatte selkeän kokonaistarjouksen koko paketista. Yksi hinta, yksi urakka!

3. Takan purku ja hormisaneeraus

Uunisepät hoitaa vanhan takan purun siististi ja ammattitaidolla ja hormisaneeraus tehdään takan purun yhteydessä yllättävän edullisesti. Kaikki työt ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

4. Uuden takan asennus ja jälkihoito

Kaikki tarvikkeet toimitetaan kertatoimituksena ja Uunisepät hoitavat koko urakan kerralla. Lopuksi kuljetetaan vanha takka pois ja siivotaan jäljet. Sinun ei tarvitse muuta kuin nauttia kotisi uudesta lämmöstä!

 

Lisätietoja:

Uunisepät

www.uunisepat.fi

uunisepät logo

 

Yhteystiedot

www.uunisepat.fi

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot