Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Harvia

Harvia Oy on vuonna 1950 perustettu suomalainen perheyritys. Harvia on maailman johtava kiuasvalmistaja ja vie tuotteitaan yli 65 maahan. Yritys toimii Muuramessa ja työllistää yli 300 henkilöä.

Tuotteet

Harvia tarjoaa ratkaisut kaikenlaisiin saunoihin. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy niin kiukaat, lauteet kuin kokonaiset saunasisustuksetkin. Myös kylpyhuonesaunan, infrasaunan tai höyryhuoneen voi toteuttaa Harvian tuotteilla.

Futura 1

 

 

Sähkölämmitteiseen saunaan:

Harvian suositut sähkökiuasmallit on suunniteltu palvelemaan päivittäisessä käytössä vuodesta toiseen. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva kiuasratkaisu pieneen tai suureen saunaan. Harvia-ohjauskeskuksen avulla mikäli kiuasta voi ohjata vaivattomasti saunan ulkopuolelta.

Globe stand

Harvia Globe on monien mahdollisuuksien pallokiuas: sen voi kiinnittää seinään, asentaa jalustalle tai ripustaa kattoon.

 

 

Puulämmitteiseen saunaan:

Harvia tarjoaa täyden valikoiman tuotteita puulämmitteiseen saunaan: kiukaat, vedenlämmittimet, padat, tulisijan suojaseinät sekä teräspiiput, savuputket ja valmiit lauderatkaisut.Harvian puulämmitteiset kiukaat ja suojaseinät on CE-testattu eli ne täyttävät uusimmat turvallisuutta ja suorituskykyä koskevat kansainväliset määräykset.

GreenFlame

Harvia GreenFlame on puhdaspolttoinen puulämmitteinen kiuas. Sillä on tutkitusti 80% pienemmät häkäpäästöt, 25% pienempi puunkulutus ja 100% pidempi käyttöikä kuin tavallisilla puulämmitteisillä kiukailla.

 

Saunan sisustamiseen:

Harvian saunasistusvalikoimasta löytyy Ventura-, Futura-, Formula-, Solar- ja Scala-lademalleja sekä paneeleja, kiviseinäelementtejä, lasiovia, lasiseiniä, valaistustuotteita ja kaiuttimia. 

Asunnon lämmittämiseen: 

Saunatuotteiden lisäksi Harvialla on myös tuotteita asunnon lämmittämiseen: takkasydämet ja kamiina luovat tunnelmaa ja antavat lämpöä.

harvia takkasydan

 

Yhteystiedot

Harvia Oy
PL 12 (Teollisuustie 1-7)
40951 Muurame
P. 0207 464 000
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Harvia kotisivuille pääset tästä: www.harvia.fi

Harvialogo

 

Yhteystiedot

Harvia Oy
PL 12 (Teollisuustie 1-7)
40951 Muurame
P. 0207 464 000

harvia(at)harvia.fi

 

www.harvia.fi