Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Vaadi vesikatollesi parhaat tekijät!

yritysesittaaLoma ja vapaa-aika ovat suomalaisille tärkeää aikaa rentoutumisen ja virkistäytymisen kannalta. Lomasta voi nauttia hyvillä mielin, kun kattoasiat ovat myös vapaa-ajan asunnon kohdalla kunnossa. Jos kattoasiat eivät ole ihan mallillaan, mahdollisen kattoremontin tai uudisrakennuksen katon voi tehdä kahdella tavalla. Joko kerätä hyvä talkooporukka ja tehdä se itse, tai ottaa rennosti ja antaa Ruukin kattoasentajien hoitaa projekti alusta loppuun.

 

Ruukki tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman teräskatteita

Ruukki on selkeä vesikattotuotteiden markkinajohtaja. Kotimaiset, korkealuokkaiset teräskattomme ovat suojanneet suomalaisia asuntoja jo yli 50 vuoden ajan. Ruukki toimittaa täyden palvelun vesikattopaketin; haluttaessa myös asennettuna. Koska sen, minkä valmistamme, osaamme myös parhaiten asentaa. Tämän todistavat tyytyväiset asiakkaamme.

Katemateriaalivalikoimamme on laaja. Suomalaisesta Ruukin teräksestä valmistetut katot ovat mittatarkkoja ja kestäviä. Ruukki tarjoaa useita vaihtoehtoja lomarakennuksten vesikkatteisiin ja katon korjaamiseen. Mallejamme ovat pystysaumaton, viimeistelty Classic, muotokatteista perinteinen Tiilikainen, korkeaprofiilinen Elite tai viimeisin katemallimme Finnera ja Finnera Plus.

Finnera ja Finnera Plus ovat muotoilultaan huippuunsa viritettyjä teräskatteita. Finnera Plussan saa määrämittaan leikattuna toimitustuotteena. Finnera Plussaan saa myös tarvittaessa Ruukin luotettavan asennuspalvelun. Upea tiilikuvioitu ja näyttävä muoto sekä taitettu etureuna antavat katolle kauniin ja viimeistellyn ilmeen. Finnera-palalevy myydään noutotuotteena suoraan rautakaupan varastosta. Sitä on helppo kuljettaa tarvittava määrä peräkärryllä tai veneellä. Finnera-kateperheen värivalikoima on punainen, tiilenpunainen, tumman ruskea, tumman harmaa tai musta.

ruukki3

Täyden palvelun kattopaketti uudisrakentajalle

Vesikatto on aina kokonai­suus, joka sisältää paljon muu­takin kuin pelkät kattolevyt. Ruukin kattopakettiin kuulu­vat katemalleihin sopivat kiin­nitystarvikkeet, tiivisteet, läpi­viennit, rännit, lumiesteet, tik­kaat, lapetikkaat, kattosillat ja asennuspalvelu. Toimivassa kattojärjestelmässä kokonai­suus ratkaisee.

 ruukki2

Täyden palvelun kattoremontti

Vesikaton oikeaoppinen asen­nus takaa kestävyyden. Ruu­kin asennuspalvelu on tärkeä osa Ruukin täyden palvelun kattoremontti -palveluperiaa­tetta. Ruukin asennuspalvelu­verkosto toimii koko Suo­messa ja ammattitaitoiset ­asentajamme tekevät työnsä ripeästi ja huolellisesti. Keski­määrin katon remontointiin, vanhan katon purkamisineen, varataan 1,5–2 viikkoa. Jos siis oma aika ei riitä katon asennukseen tai asennusliik­keen löytäminen on hankalaa, yhteydenotto Ruukkiin riit­tää.

 

Ruukki tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman teräskatteita

Ruukin katemateriaalivalikoi­ma on erittäin laaja. Yli 50 vuoden kokemuksella suoma­laisesta teräksestä valmistetut katot ovat erittäin mitta­tarkkoja ja kestäviä.

 

Ruukki tarjoaa useita vaih­toehtoja lomarakennusten vesikatteisiin ja katon korjaa­miseen. Katemallimme Clas­sic, Elite ja Tiilikainen ovat to­della suosittuja. Ruukki Finne­ra on tuotu markkinoille tä­män vuoden alussa. Finneran etureunataitoksen ansiosta lopputulos on saumaton ja äärimmäisen säänkestävä.

 

Teräskatteella on monia etuja

Teräskate on kaunis, nykyai­kainen ja ajaton materiaali. Li­säksi värimaailmassa on pal­jon vaihtoehtoja. Löydät var­masti ympäristöön istuvan katon laajasta valikoimastam­me. Teräslevy on maalattu tehdasolosuhteissa molem­milta puolilta useaan kertaan ja maalauksen laatua valvo­taan tarkasti.

 

Talvihuolto on helppoa, sil­lä pinnoitteen ja profiloinnin ansiosta lumi irtoaa katolta usein itsestään. Katon suun­nittelussa ja mitoituksessa on myös huomioitava, että katon tuuletus toimii hyvin ja että katolla voidaan liikkua turval­lisesti. Tuotevalikoimaamme kuuluvat laaja valikoima kat­toturvatuotteita. Myös huol­toon liittyvissä asioissa saat hyvät ohjeet nettisivuiltamme ruukkikoti.fi. Keveytensä ansi­osta teräskatteita on helppo käsitellä ja asentaa. Erikois­työkaluja ei tarvita. Classicia kehitettäessä haluttiin saada näyttävään ja ajattomaan ve­sikatteeseen yhdistettyä asentamisen nopeus ja vaivat­tomuus. Edistyksellisen kiinni­tystekniikkansa ansiosta Clas­sic-vesikatelevyt kiinnittyvät toisiinsa painamalla niitä sau­masta kevyesti toisiaan vas­ten. Pitkittäissaumaan lap­peelle tuleva ruuvikiinnitys jää piiloon aina seuraavan ka­televyn alle.

 ruukki

Yhteystiedot:

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!
Puh. 020 59 11, fax 020 592 7700
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.ruukkikatot.fi

 

 

 ruukkilogo

 

Yhteystiedot

Ruukki

Puh. 020 - 592 7774

www.ruukkikatot.fi

 

Ruukki palvelee:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (korjausrakentaminen)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (uudisrakentaminen)

 

ruukki 200x400 retargeting web banner

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>