Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Perustava betoniperustukset ja rungot

Ympäri Suomen toimiva Perustava on erikoistunut betoniperustusten ja -runkojen suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen. Perustavan asiakkaita ovat yksityiset rakentajat, rakennusliikkeet ja talotoimittajat.  Perustavalta saat yhdeltä luukulta kaikki mitä talon tai rakennuksen alle tarvitset - maaperätutkimuksesta aina betonirunkoon saakka. 

Mistä aloitan omakotitalon rakentamisen?

Oman kodin rakentaminen on suurimmalle osalle ainutkertainen kokemus ja elämän suurin hankinta. Kun aiempaa kokemusta ei ole, on selvää, että moni asia mietityttää: uskallanko, osaanko, riittääkö rahat, kuinka kallista, paukkuuko budjetit, keihin luotan, saanko sellaisen, josta haaveilen ja mistä kaiken aloitan. Hyvien yhteistyökumppaneiden avulla projekti onnistuu. Rakentajalle tärkeimmät edunvalvojat koko projektin ajan ovat hyvä pääsuunnittelija ja rautainen ammattilainen vastaavana työnjohtajana. Koko projektin lähtökohtana on rakentajan omat tarpeet ja mieltymykset, niiden sovittaminen budjettiin ja todellisuuteen.

Ekologinen tiilikatto lisää asumismukavuutta

BMI Ormax:

Ormax EVO -kattotiilistä tehty katto on aina enemmän kuin tavallinen katto. Modernin linjakkaana vesikatteena se on osa tyylikästä skandinaavista arkkitehtuuria. Lisäksi Ormax EVO -tiilikatto on hiljainen, kestävä ja kotimaassa valmistettu. Ormax EVOn kruunaa sen ekologisuus, sillä siihen voi integroida aurinkopaneelit saumattomaksi osaksi kattokokonaisuutta ilman arkkitehtuurin linjoja rikkovia kiinnikkeitä tai ulokkeita.

Monta tapaa hankkia oma koti

Omakotitalo voidaan hankkia monella tapaa. Helpoin tapa on ostaa uusi talo tontteineen. Toinen vaihtoehto on lähteä rakentamaan omaa kotia. Rakentaminen voidaan tehdä paikallarakentaen (omatoimisesti, osaurakoiden tai kokonaisurakkana) tai talopaketista, jotka tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja toimitussisällön suhteen.

Hirsiomakotitalojen markkinaosuus on edelleen kasvussa

Hirsitaloteollisuus HTT ry:
Hirsirakentamisessa vuosi on alkanut hyvin. Hirsirakenteisten talojen osuus uusien omakotitalojen rakentamisessa on noussut tammi-huhtikuussa kappalemäärissä laskettuna jo 27 prosenttiin ja euroissa 22 prosenttiin. Tiedot perustuvat Rakennustutkimus RTS Oy:n tekemään toukokuun alun markkinakatsaukseen.

 

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot