Loma-asunnon ja sen valmistajan valinta

Reset
Viimeksi päivitetty: 15.11.2019 12:16

Mökkimerkkiä valitessa kyse on usein hyvän ja sopivan mallin löytymisestä tai ympäristöön sopivuudesta. Valmistajan luotettavuus ja toimitusvarmuus sekä arvostus painavat entistä enemmän.  Mökkimyyjän ammattitaidolla ja aktiivisuudella on tärkeä rooli, kun mallin ohella haetaan sopivaa ulkonäköä, yksilöllistä suunnittelua ja myös hinta-laatusuhdetta.

Kuva: Finnlamelli

 

On selvää, että valintaan vaikuttaa myös millaisesta materiaalista mökki tehdään, lautarakenteisena, lämpöhirrestä, pyöröhirrestä, massiivihirrestä vai liimahirrestä. Eri merkkien asiakkaat valitsevat mökkinsä valmistajan painottaen eri syitä. Näistä valintatekijöistä ja arvostuksista on kerrottu tässä oppaassa kohdassa Loma-asuntovalmistajat esittelyssä.

Runsaaseen tarjontaan voi tutustua internetissä ja valmistajien esitteiden pohjalta. Konkreettisemmin rakentajat saavat ideoita ja suosituksia tuttavien mökeillä käydessään, myyjien mökkinäyttelyissä tai mökkivalmistajan luona. Ammattitaitoinen mökkimyyjä osaa kertoa toiveiden mukaisista vaihtoehdoista.

 

 

Runsaaseen tarjontaan voi tutustua niin internetissä kuin valmistajien esitteiden pohjalta. Konkreettisemmin aikovat rakentajat saavat ideoita ja suosituksia tuttavien mökeillä, myyjien mökkinäyttelyissä tai mökkivalmistajien luona.

Tutustu seuraavaksi suurimpiin mökkivalmistajiin: Suurimmat loma-asuntotoimittajat