Sinun portaasi ovat pääasia Portaat.comissa

Reset
Viimeksi päivitetty: 04.02.2015 14:53

yritysesittaaPortaat.com on erikoistunut yksityisten asiakkaiden mittatilauksina tehtäviin lasikaide- ja puuportaiden toimituksiin "avaimet käteen" -palveluna. Meillä portaiden kanssa työskentelee ammattitaitoinen joukko puuntyöstön osaajia, joilla on vankka kokemus portaiden suunnittelusta ja asennustyöstä. Saat henkilökohtaisen, asiantuntevan palvelun ja räätälöidyt porrasratkaisut sekä ammattitaitoiset porrasasentajat.

portaat5

Mittatilausportaat kohteesi yksityiskohdat huomioiden

Laadukkaiden puuportaiden materiaalina käytämme kotimaista koivua ja tarvittaessa myös muita jalopuulajeja. Portaiden värisävyä valitessa periaatteessa minkälainen tahansa sävytys on mahdollinen. Sävy voidaan katsoa esimerkiksi asiakkaan antaman mallin mukaan omaan kotiin sopivaksi.

Tule ja tutustu, olitpa sitten remontoija tai uudisrakentaja. Käy katsomassa kuvia valmistuneista porraskohteistamme ja jätä tarjouspyyntö osoitteessa: www.portaat.com

 

Yksilölliset portaat kestävät kulutusta, aikaa ja katseita

Porrashankinnan suunnittelu sisältää useita huomioonotettavia asioita: millainen portaiden tyyli ja värimaailma sopivat omaan tilaani? Mitä materiaaleja kannattaa käyttää ja mitä lisävarusteita tarvitsen? Millainen porras on turvallinen? Kysymyksiä varmasti herättää mistä hankinnan kustannukset koostuvat ja miten voin luottaa, saanko valitsemaltani porrastoimittajalta rahoilleni vastinetta?

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, pätee myös kodin porrashankintaan. Portaat mielletään yhä enemmän osaksi kodin sisustuksellista kokonaisuutta. Tämä vaatii tarkkaa suunnittelutyötä ja sisustuksellisen kokonaisuuden hahmottamista. Hyvällä suunnittelulla varmistat portaiden pitkän käyttöiän, ulkoasun ja turvallisuusseikat.

 SR Portaat.com 3

Kesällä 2014 valmistui Tampereella sijaitsevaan kohteeseen kuvan satulamallin portaat.

 

Hyvän porrassuunnittelun tunnusmerkkejä ovat mm. seuraavat seikat:

• Suunnitelmat on tehty portaiden suunnitteluun tarkoitetulla ohjelmalla
• Saat portaiden suunnittelijalta 3D-kuvan portaastasi
• Porras tuntuu heti ensisilmäyksellä tasapainoiselta kokonaisuudelta
• Saat suunnitelman yhteydessä tietoosi erilaisia matemaattisia arvoja kuten nousu ja etenemä sekä saat suunnittelijalta tietoja siitä miten portaasi suhtautuu rakennusmääräyksiin

 

Portaat.com käyttää suunnittelussa apuna 3D -mallinnusta, joka mahdollistaa monimutkaistenkin porrasratkaisujen suunnittelun. Kolmiulotteisen kuvan nähdessään rakentaja hahmottaa paremmin kokonaisuuden tulevasta porrasratkaisusta. 

Hyvän teknisen suunnittelun yhdistäminen rakennusmääräyksiin, asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin takaa tasapainoisen lopputuloksen. Portaan sopivuus omaan kotiin on tärkeintä, eli miten saadaan aikaiseksi sellainen porrasratkaisu, jota on miellyttävä katsella ja käyttää. On tärkeää, että porras istuu luontevasti osaksi kotisi muita elementtejä ja on toiminnallisilta ja teknisiltä ominaisuuksiltaan laadukas, kestävä ja turvallinen.

 

Linjakkuutta ja tyyliä upeilla lasikaiteilla

Erityisesti ahtaissa, pienissä tiloissa lasikaide on loistava vaihtoehto, sillä se luo tunnetta ilmavuudesta ja päästää luonnonvalon eri tavalla läpi, kuin perinteinen puukaide.

SR portaat.com Lasikaide 1

Ahtaaseen tilaan on toteutettu lasista kaideratkaisu, joka päästää valon läpi.

 

Portaat.com on luotettava 

Mikään ei poista henkilökohtaisen, kasvokkain tapahtuvan asiakastapaamisen tärkeyttä porrastoimituksissakaan. Kauttamme saat asiantuntevat suunnittelijat ja ammattitaitoiset asentajat käyttöösi käden käänteessä. Hyvä suunnitelma, tehokkaat tuotantomenetelmät ja ammattilaisen kädenjälki asennuksessa takaavat kodin portaat, joita kelpaa katsella ja käyttää vielä vuosikymmenienkin päästä.

  SR portaat.com Kokemäki 2

Porrasvalot on yksityiskohta, joka nostaa portaiden laatua ja tuo samalla turvallisuutta iltahämärässä kuljettaessa.

 

Portaat.com tarjoaa 

Tarjoamme ammattilaisen kädenjäljen portaan kokonaisvaltaisesta suunnittelusta viimeisteltyyn asennukseen, tarkan projektisuunnitelman, sisältäen toimituksen ja asennuksen aikataulutuksen sekä materiaali- ja kustannuserittelyt. Meiltä saat myös asiantuntijan neuvot, vinkit sekä toimenpide-ehdotukset porrashankintaasi. 

Toimintamme taustalla on vakavarainen, jo 60 vuoden ikään ehtinyt puusepänteollisuuden yritys. Seita Wood on osa vuonna 1955 perustettua SHT-Tukku -konsernia.

 

Ota yhteyttä: info(at)portaat.com

 

Seita Wood
Tukuntie 4
31900 Punkalaidun
Y-tunnus: 0113891-7

Myynti: 050 430 7600
Seita Wood: 02 7636 7067

www.portaat.com

 

 

Lue lisää:

Portaat osaksi sisustusta

Ulkonäkö ja kulutuksen kestävyys portaiden perustana